Αντίγκουα και Μπαρμπούντα
Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Runaway Bay

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 1. 2024
Runaway Bay

Στη βορειοδυτική ακτή της Αντίγκουα δεσπόζει η πολυσύχναστη και γνωστή παραλία Dickenson Bay, η οποία είναι κατά περιόδους γεμάτη κόσμο όταν τα κρουαζιερόπλοια έρχονται στην Αντίγκουα. Σε αυτή την περίπτωση, κατευθυνθείτε λίγα χιλιόμετρα νότια προς τη μεγάλη, ευθεία παραλία του Runaway Bay.

Αντίγκουα - 10 φθηνότερα ξενοδοχεία στο booking.com

Το Runaway Bay είναι ορφανό τις περισσότερες φορές και το επισκέπτονται περισσότερο οι ντόπιοι. Αν προτιμάτε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό μπάνιο στην ησυχία σας, τότε η τοπική παραλία είναι ιδανική τουλάχιστον για μια σύντομη στάση.

Η επιφάνειά της είναι λεπτή λευκή άμμος και η είσοδος στο νερό είναι πολύ βαθμιαία και ασφαλής. Η θάλασσα εδώ τείνει να είναι ήρεμη με μόνο ευχάριστα μικρά κύματα. Ωστόσο, επειδή ο πυθμένας δεν είναι πολύ οδοντωτός, ο κόλπος Runaway Bay δεν είναι πολύ κατάλληλος για κολύμπι με αναπνευστήρα.

Η παραλία είναι εντελώς χωρίς εξοπλισμό. Δεν θα βρείτε αναψυκτήρια, ούτε τουαλέτες, ούτε ενοικίαση ξαπλώστρας ή ομπρέλας.

Υπάρχει ασφαλτοστρωμένος δρόμος κατά μήκος της παραλίας και η στάθμευση είναι δωρεάν σε πολλά σημεία.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.