Αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού με λίγα λόγια

Παρίσι

Το αεροδρόμιο Charles de Gaulle (γνωστό στους Γάλλους ως Roissy) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. Εκτός από το ότι είναι το κύριο αεροδρόμιο για τον πολεοδομικό συγκρότημα του Παρισιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για μεταφορές σε όλες τις γωνιές της Γαλλίας χάρη στα τρένα TGV υψηλής ταχύτητας, τα οποία έχουν σταθμό απευθείας στο αεροδρόμιο (στον τερματικό σταθμό 2). Το CDG χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για μεταφορές σε όλο τον κόσμο.

Οι πτήσεις προς το CDG του Παρισιού κλείνονται συχνότερα με την Air France, η οποία διαθέτει εδώ μια τεράστια βάση με πτήσεις προς όλο τον κόσμο.

Συνήθως φθηνότερες συνδέσεις προσφέρονται από την easyJet, η οποία εκτελεί δρομολόγια από το Παρίσι κυρίως σε όλη τη Δυτική και Νότια Ευρώπη.

Συχνά φθηνότερα εισιτήρια προσφέρονται από τη Vueling ή την Transavia που πετούν προς το αεροδρόμιο Orly ORY ή τη Ryanair προς το αεροδρόμιο Beauvais BVA.

Flag of France
CDG
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
02:41
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας: