Σχετικά με εμάς

Ταξιδιωτικοί οδηγοί γραμμένοι από πραγματικούς ταξιδιώτες.

Το όραμά μας

Μας αρέσει να βγάζουμε τον τυχοδιώκτη μέσα στους ανθρώπους

Πιστεύουμε ότι το να ζεις μια αξιοσημείωτη ζωή γεμάτη αξέχαστες ιστορίες είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να την περνάς απαρατήρητη. Να γνωρίσουμε ξένους πολιτισμούς, να ανακαλύψουμε την άγρια ομορφιά του πλανήτη μας, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας - αυτή είναι η επιθυμία που κρύβεται σε όλους μας.

Μέσα από αυτό που κάνουμε, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποιον έχει την καρδιά του τυχοδιώκτη να ξεκινήσει το ταξίδι της ζωής του. Οικονομικά, με νόημα και επιστρέφοντας με τσέπες γεμάτες εμπειρίες που αξίζει να μοιραστούμε - όπου κι αν μας περιμένουν.

Η ιστορία μας

Από την καρδιά της Ευρώπης στον κόσμο

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2012. Τότε ήταν που ο David αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις του για τις αερομεταφορές και την εύρεση φθηνών πτήσεων με άλλους ταξιδιώτες μέσω ενός ταξιδιωτικού blog.

Ξεκίνησε το Cestujlevne.com στην Τσεχική Δημοκρατία, μια μικρή χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.

Μέσα σε λίγα χρόνια, το μικρό ταξιδιωτικό ιστολόγιο έγινε μια πύλη εμπειρογνωμόνων που αναφέρθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης. Οι συμβουλές για φτηνές πτήσεις συμπληρώθηκαν από περιεκτικούς και πρακτικούς οδηγούς για αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες και αργότερα χώρες και προορισμούς.

Δημιουργήθηκαν χιλιάδες σελίδες με μοναδικό ταξιδιωτικό περιεχόμενο και η πύλη είναι πλέον μακράν ο πιο πολυδιαβασμένος ταξιδιωτικός ιστότοπος στην Τσεχική Δημοκρατία.

Δέκα χρόνια αργότερα, ήρθε η ιδέα - να μεταδώσει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σε τυχοδιώκτες από άλλα μέρη του κόσμου. Και έτσι γεννήθηκε το Cestee.

Με τη σταδιακή μετάφραση και ενημέρωση του περιεχομένου, δημιουργήθηκε το Cestee. com και σύντομα και άλλες γλωσσικές εκδόσεις.

Η ομάδα μας

Πρόσωπα πίσω από το Cestee

Avatar uživatele
David Eiselt

ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος

302 πτήσεις49επισκέφθηκαν χώρες

Γεια σας, ονομάζομαι David Eiselt και είμαι ο ιδρυτής της Cestee. Λατρεύω τις αερομεταφορές και ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα ως αεροσυνοδός σε αεροπορική εταιρεία, ως χειριστής αποσκευών ή ως ελεγκτής ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Πράγας.
Αποφοίτησα από τη σχολή με πτυχίο στην αεροπλοΐα και πήρα πτυχίο μηχανικού.
Μου αρέσει να ταξιδεύω στη Νοτιοανατολική Ασία και να κάνω μικρά ταξίδια σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Twitter | LinkedIn | Flightradar

Avatar uživatele
Jan Sramek

back-end master

27 χώρες που επισκέφθηκαν

Η Honza είναι υπεύθυνη στο back-end. Είναι υπεύθυνος για τα ενδότερα των μηδενικών και των μονάδων, διαχειρίζεται τις βάσεις δεδομένων και προγραμματίζει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου. Χάρη στη δημοτικότητά του για την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ο Honza έχει περισσότερες απογειώσεις στο ενεργητικό του απ' ό,τι προσγειώσεις.

Avatar uživatele
Tomas Brzek

front-end master

97 πτήσεις36επισκέφθηκαν χώρες

Ο τομέας του Tomas είναι το front-end. Φροντίζει ώστε το συνονθύλευμα των μηδενικών και των μονάδων να μεταφράζεται σε μια ευχάριστη γραφική μορφή. Μπορείτε να ανακαλύψετε την προσοχή του Tomas στη λεπτομέρεια σε κάθε σελίδα.

Krystof Hajek

αρχισυντάκτης

540 πτήσεις73επισκέψεις σε χώρες

Ο Krystof έχτισε τα θεμέλια των μεγαλύτερων σημερινών βάσεων δεδομένων ταξιδιωτικών δεδομένων μέσα σε λίγες εβδομάδες για αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες. Οι πτήσεις είναι ένα χόμπι για τον Κρίστοφερ. Δεν θα βρείτε άλλον άνθρωπο που να ετοιμάζεται το πρωί, να πετάει νότια και να επιστρέφει από το βορρά το βράδυ.

Και εκατό άλλα. Για να δημιουργήσουμε τους οδηγούς μας, συνεργαστήκαμε με ντόπιους ομογενείς και τυχοδιώκτες που έχουν περάσει αρκετό χρόνο στον τόπο για να μπορούν να δώσουν αξιόπιστες συμβουλές σε άλλους ταξιδιώτες που μόλις ξεκινούν το ταξίδι τους.

Το περιεχόμενό μας

Τι θα βρείτε στον ιστότοπο

Οδηγοί αεροπορικών εταιρειών

Ελέγξτε τα όρια αποσκευών, τις επιλογές check-in, το χάρτη διαδρομής της πτήσης ή διαβάστε κριτικές πτήσεων. Βρείτε τα όλα στο οδηγοί αεροπορικών εταιρειών.

Οδηγοί αεροδρομίου

Λάβετε συμβουλές σχετικά με την καλύτερη μεταφορά προς το κέντρο της πόλης, την αποθήκευση αποσκευών ή τις αίθουσες αναμονής του αεροδρομίου. Έχουμε προσγειωθεί σε εκατοντάδες αεροδρόμια και αυτά είναι τα δικά μας οδηγοί αεροδρομίων.

Οι μέθοδοί μας

Πώς δημιουργείται το περιεχόμενό μας

Γνωρίζουμε ότι σήμερα είναι η εποχή και το διαδίκτυο είναι γεμάτο πληροφορίες και τα πάντα έχουν ήδη γραφτεί. Ό,τι δεν πρόλαβαν να γράψουν οι άνθρωποι, το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη. Παρόλα αυτά, γράφουμε συνεχώς προσωπικά και δημιουργούμε καταπληκτικούς οδηγούς που βοηθούν εκατοντάδες και χιλιάδες ταξιδιώτες κάθε μέρα.

Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Το περιεχόμενό μας δημιουργείται με το μάτι στη λεπτομέρεια. Είμαστε ταξιδιώτες. Έχουμε ταξιδέψει σε αμέτρητα μέρη, και για όλα αυτά, έχουμε κάνει την έρευνά μας εκ των προτέρων και έχουμε αναζητήσει τις πληροφορίες που τώρα γράφουμε εμείς οι ίδιοι. Γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο διαδίκτυο είναι ξεπερασμένο, ελλιπές και διασκορπισμένο σε δεκάδες ιστότοπους διαφορετικής ποιότητας.

Αποφασίσαμε να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Γράφουμε τους οδηγούς σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουμε θέσει, και ο καθένας πρέπει να απαντά σε κάθε πιθανή ερώτηση που μπορεί να θέσουν οι ταξιδιώτες πριν από ένα ταξίδι.

Όλα σε ένα μέρος, σε μια μορφή και σε ένα ενιαίο περίγραμμα.

Γράφουμε με βάση τη δική μας εμπειρία. Έχουμε επισκεφθεί προσωπικά τα επιμέρους μέρη ή μας έχουν δοθεί πληροφορίες από άλλους ταξιδιώτες που έχουν ταξιδέψει στα μέρη αυτά και έχουμε επεξεργαστεί το περιεχόμενο.

Επιπλέον, ενημερώνουμε διαρκώς το περιεχόμενο και προσθέτουμε συνδέσμους προς τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών μεταφορών, των αεροπορικών εταιρειών, των μουσείων ή άλλων αξιοθέατων.

Είμαστε διαφανείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράφουμε δημοσίως για το πώς βγάζουμε χρήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.