Jolly Beach

Παραλία Jolly Beach

Το Jolly Harbour, με την ομώνυμη παραλία, θεωρείται το πιο πολυτελές θέρετρο στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα και συγκρίνεται με θέρετρα στις ΗΠΑ. Η περιφραγμένη κοινότητα περιλαμβάνει αρκετά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και εκατοντάδες εξοχικές κατοικίες για μακροχρόνια ενοικίαση σε τουρίστες.

Jolly Beach - εκπτωτικά παραθαλάσσια διαμερίσματα

Υπάρχει επίσης μια μαρίνα γεμάτη πολυτελή σκάφη αναψυχής και φυσικά μια όμορφη ευρύχωρη παραλία.

Εγκαταστάσεις παραλίας και δημόσια πρόσβαση

Με μήκος πάνω από 800 μέτρα, η παραλία Jolly Beach είναι η μεγαλύτερη στο νησί της Αντίγκουα και μία από τις πιο επισκέψιμες. Ακόμα κι έτσι, θα βρείτε αρκετό χώρο για τον εαυτό σας εδώ και ιδιαίτερα το βόρειο άκρο της παραλίας τείνει να είναι γεμάτο κόσμο.

Το βόρειο άκρο της παραλίας είναι πιο φτωχό σε παροχές - θα βρείτε ένα κατάστημα ενοικίασης ξαπλωστρών και ομπρελών (20 usd την ημέρα ανά σετ) και 2 μικρά μπαρ στην αρχή της παραλίας.

Το νότιο τμήμα είναι πιο προσεγμένο και υπάρχουν πιο πολυτελή μπαρ, αλλά ορισμένες υπηρεσίες (όπως η ενοικίαση ξαπλώστρας ή ορισμένα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται) είναι διαθέσιμες μόνο για τους επισκέπτες του παρακείμενου θέρετρου.

Η είσοδος στο νερό στην παραλία Jolly Beach είναι σταδιακή και η θάλασσα είναι συνήθως πολύ ήρεμη. Ο πυθμένας δεν είναι βαθουλωτός και επομένως η Jolly Beach δεν είναι πολύ κατάλληλη για κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη και για όλους, όχι μόνο για τους επισκέπτες που διαμένουν στο Jolly Harbour.

Διαμονή στο Jolly Harbour

Η διαμονή στο Jolly Harbour δεν είναι φτηνή, αλλά για την τιμή αυτή έχετε ένα πολύ καλά συντηρημένο θέρετρο με εγκαταστάσεις, μια όμορφη παραλία και ένα ήσυχο περιβάλλον. Ωστόσο, τα περισσότερα καταλύματα θα προσφέρουν βίλες για πολλά άτομα, οπότε οι τιμές ανά άτομο ανά διανυκτέρευση κυμαίνονται από 55 eur 73 eur .

Παραδείγματα περιλαμβάνουν τα διαμερίσματα Pimento Villa με υψηλή βαθμολογία, ενώ τα φθηνότερα καταλύματα παρέχονται από τα Harbour Island Residences ή Sugarfields Villa.

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις στο Jolly Harbour

Η πόλη θα προσφέρει αρκετά εστιατόρια, κυρίως πιο ακριβά και υψηλού επιπέδου. Η τοπική μαρίνα διαθέτει αρκετά πρακτορεία που προσφέρουν εκδρομές με σκάφος, καταδύσεις και ενοικίαση γιοτ.

Στο κέντρο του Jolly Harbour υπάρχει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο σούπερ μάρκετ Epicurean, το οποίο διαθέτει επίσης φαρμακείο και τρία ΑΤΜ.

Μεταφορά στο Jolly Harbour και στάθμευση

Το Jolly Harbour βρίσκεται στη δυτική ακτή και είναι προσβάσιμο μέσω του κεντρικού δρόμου Valley Road από το Saint John's. Ο δρόμος αυτός είναι καινούργιος στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του και είναι ένας από τους καλύτερους της χώρας.

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Αντίγκουα

Η πρόσβαση του κοινού είναι ελεύθερη χωρίς περιορισμούς στην περιοχή γύρω από το σούπερ μάρκετ. Στις ίδιες τις βίλες και τα ξενοδοχεία μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι επισκέπτες τους μέσω μιας φυλασσόμενης πύλης. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης για το ευρύ κοινό με την ένδειξη "Beach Parking". Η στάθμευση εδώ είναι δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό.

Το Jolly Harbour είναι επίσης προσβάσιμο με λεωφορείο/μικρολεωφορείο. Οι γραμμές 20 και 22 αναχωρούν από το σταθμό λεωφορείων St John's West κάθε 5 έως 20 λεπτά κατά μέσο όρο και το εισιτήριο για την πρωτεύουσα είναι 2,75 xcd. Τα λεωφορεία δεν πηγαίνουν απευθείας στο Jolly Harbour, αλλά σταματούν στον κεντρικό δρόμο στη διασταύρωση (τοποθεσία στο google.com/maps), από όπου πρέπει να περπατήσετε περίπου 1 χλμ. μέχρι την παραλία.

Τι να δείτε τριγύρω

Ανακαλύψτε όλα τα μέρη που μπορείτε να δείτε στο Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.