Αντίγκουα και Μπαρμπούντα με λίγα λόγια

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα είναι ένα πανέμορφο μέρος με απεριόριστες δυνατότητες και πολλές καταπληκτικές παραλίες για κάθε μέρα του χρόνου. Η τραχιά ακτογραμμή δημιουργεί μαγικούς όρμους, μικρές παραλίες και μεγάλες επίπεδες αμμώδεις εκτάσεις. Οι τοπικές παραλίες είναι από τις πιο φωτογενείς της Καραϊβικής.

Κάντε κράτηση στο καλύτερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο booking.com

Μπορείτε να επωφεληθείτε από πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα με πλήρεις εγκαταστάσεις καθώς και από μικρότερους ξενώνες σε ήσυχες πόλεις. Η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα είναι μια χώρα καλά προετοιμασμένη για τους τουρίστες και σε κάθε πόλη θα βρείτε τουλάχιστον τις βασικές εγκαταστάσεις που χρειάζεστε για τη διαμονή σας.

Η χώρα αποτελείται από δύο νησιά, όπως υποδηλώνει και το όνομά της. Το μεγαλύτερο νησί, η Αντίγκουα, φιλοξενεί τη συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού και μακράν τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

Η ορφανή Μπαρμπούντα είναι ελάχιστα μικρότερη σε μέγεθος από την Αντίγκουα, αλλά μόνο το 1% περίπου του πληθυσμού ζει εδώ. Η Μπαρμπούντα είναι επίπεδη με όμορφες και εντελώς άδειες παραλίες. Ταυτόχρονα, με τις ελάχιστες μόνο εγκαταστάσεις, η μετακίνηση στο νησί είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Πληθυσμός Έκταση Όνομα στα αγγλικά Ζώνη ώρας
100 800 442 km2
14η μικρότερη στον κόσμο
Antigua and Barbuda UTC -4
(δεν εναλλάσσεται μεταξύ θερινής και κανονικής ώρας)

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για να επισκεφθείτε το Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Είτε επισκέπτεστε το Αντίγκουα και Μπαρμπούντα για πρώτη φορά είτε επανειλημμένα, δείτε τις χρήσιμες συμβουλές και συστάσεις μας: