Όροι χρήσης

Τι μπορείτε να περιμένετε από τη χρήση αυτού του ιστότοπου

Ο διαχειριστής αυτού του ιστότοπου είναι η Cestujlevne.com s.r.o. (VAT CZ03618927), εταιρεία με έδρα την Τσεχική Δημοκρατία. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

Σκοπός του δικτυακού τόπου

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιείται κυρίως για την παροχή συμβουλών και πληροφοριών σχετικά με θέματα που αφορούν ταξίδια. Το κύριο περιεχόμενο αποτελείται από συμβουλές και συμβουλές από μεμονωμένους προορισμούς και αεροδρόμια. Ακολουθούν πρακτικές ταξιδιωτικές συμβουλές με μεμονωμένες εταιρείες και αεροπορικές εταιρείες, κριτικές και τέλος, δημόσια συζήτηση από τους επισκέπτες.

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Χρήση του ιστότοπου

Η περιήγηση στον ιστότοπο και η άντληση πληροφοριών είναι δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου για σκοπούς άλλους από τον προγραμματισμό του δικού σας ταξιδιού, ιδίως για μεταπώληση ή αντιγραφή σε άλλους ιστότοπους.

Εγγραφή χρήστη

Κάθε άτομο μπορεί να εγγραφεί και να δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό ταξιδιού δωρεάν.

Για τη δημιουργία λογαριασμού, συμφωνείτε να παρέχετε πληροφορίες όπως, ιδίως, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αυτή χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση του χρήστη και για την αποστολή ειδοποιήσεων, βλέπε Ειδοποιήσεις.

Με την εγγραφή σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες του ιστότοπου, όπως η δημόσια συζήτηση κάτω από το περιεχόμενό μας.

Ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο που γράφουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες και δεν το παρακολουθεί ενεργά.

Οι χρήστες δίνουν τη συγκατάθεσή τους στον διαχειριστή του δικτυακού τόπου για την περαιτέρω επεξεργασία του περιεχομένου τους, ιδίως για τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των πληροφοριών τους και ενημέρωσης του αρχικού άρθρου και αυτόματης μετάφρασης σε άλλες γλωσσικές εκδόσεις του παρόντος δικτυακού τόπου.

Με την εγγραφή σας σε μία από τις γλωσσικές εκδόσεις του δικτυακού τόπου, θα έχετε αυτόματα πρόσβαση και σε άλλες γλωσσικές εκδόσεις.

Περιεχόμενο του δικτυακού τόπου

Το συντακτικό περιεχόμενο συντάσσεται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στην επικαιρότητα και την ακρίβεια.

Ωστόσο, ο διαχειριστής του δικτυακού τόπου δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυνέπειες ή εσφαλμένες πληροφορίες. Είναι ευθύνη κάθε χρήστη του ιστότοπου να επαληθεύει όλες τις πληροφορίες από επίσημες πηγές.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο περιεχόμενο προέρχονται από δικές μας πηγές, από δημόσια διαθέσιμες βιβλιοθήκες φωτογραφιών όπως unsplash.com ή pixabay.com, ή από την επί πληρωμή βιβλιοθήκη φωτογραφιών shutterstock.com.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, βλέπε Επικοινωνία.