Πολιτική διαφήμισης

Οι μέθοδοι νομισματοποίησης του διαδικτυακού περιεχομένου μας

Για να σας δώσουμε τις πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες πρακτικές ταξιδιωτικές συμβουλές, πρέπει να αφιερώσουμε πολύ χρόνο σε αυτό. Η συγγραφή περιεχομένου έχει γίνει ο βιοπορισμός μας και αυτά είναι τα πρότυπά μας για το πώς να βγάζουμε χρήματα από το περιεχόμενο.

Σύνδεσμοι θυγατρικών

Η κύρια πηγή νομισματοποίησης του περιεχομένου μας είναι μια μορφή μάρκετινγκ θυγατρικών. Πρόκειται για ένα μοντέλο που βασίζεται σε προμήθειες.

Τη στιγμή που κάνετε κλικ μέσω των συνδέσμων μας προς παρόχους καταλυμάτων όπως η Booking.com, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ή άλλα ταξιδιωτικά γραφεία και αγοράζετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία, λαμβάνουμε πίσω μια προμήθεια παραπομπής.

Το ποσό που προκύπτει δεν αλλάζει για εσάς, είτε μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου είτε μέσω του δικού μας συνδέσμου. Τα χρήματα της προμήθειας προέρχονται από τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ του παρόχου.

Πρώτα η εμπειρία του χρήστη

Αν και μπορεί να φαίνεται ότι θα προτείνουμε μόνο επιλεγμένους παρόχους για το κέρδος μας, αυτό δεν ισχύει.

Επιλέγουμε προσεκτικά ποιον προτείνουμε. Η εμπειρία σας και η δική μας έρχεται πρώτη. Θέλουμε να μπορείτε πάντα να βασίζεστε στις συμβουλές και τις συμβουλές μας. Θα σας προτείνουμε μόνο υπηρεσίες που αξίζει να προτείνουμε, ανεξάρτητα από το αν λαμβάνουμε προμήθεια γι' αυτές.

Επιπλέον, σήμερα είναι δυνατόν να συνεργαστείτε σχεδόν με οποιονδήποτε. Ωστόσο, δεν θα συστήσουμε πολλές εταιρείες, ακόμη και αν μπορεί να επωφεληθούμε οικονομικά. Αυτό συμβαίνει επειδή απλώς δεν τις εμπιστευόμαστε ή επειδή γνωρίζουμε από τη δική μας εμπειρία ότι είναι καλύτερα να τις αποφεύγουμε.

Συνεργασίες επί πληρωμή

Στα πάνω από 13 χρόνια λειτουργίας αυτής της πύλης, έχουμε δεχτεί μόνο μία και μοναδική ευκαιρία να γράψουμε περιεχόμενο με αντάλλαγμα οικονομική αμοιβή, και αυτή ήταν ακόμα με την προοπτική η συνεργασία να μετατραπεί σε συνεργασία με θυγατρικές.

Δεν θα βρείτε στον ιστότοπό μας άρθρα ή περιεχόμενο που να αναφέρουν εταιρείες που μας έχουν πληρώσει απευθείας.

Είτε εμπιστευόμαστε τις εταιρείες και τις υπηρεσίες τους είτε δεν τις αναφέρουμε καθόλου.

Διαφημιστικά πανό

Όλο το διαδίκτυο είναι πλέον καλυμμένο με διαφημιστικά banners. Μπορείτε να τα δείτε και στον ιστότοπό μας.

Δεν έχουμε καμία επιρροή στο περιεχόμενό τους και δεν συνδεόμαστε με αυτές τις εταιρείες με κανέναν τρόπο.

Δεν θα βρείτε πολλά διαφημιστικά banners στην ιστοσελίδα μας. Προσπαθούμε να κρατήσουμε το χώρο καθαρό, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στο περιεχόμενό μας, παρόλο που βγάζουμε πολύ λιγότερα χρήματα.

Η εμπιστοσύνη σας και η ικανοποίησή σας από αυτόν τον ιστότοπο είναι πιο σημαντική για εμάς.