Αντίγκουα και Μπαρμπούντα
Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Ffryes Beach

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 1. 2024
Παραλία Ffryes

Η λιγότερο γνωστή παραλία του Ffryes Bay είναι το ιδανικό μέρος για ένα χαλαρωτικό μπάνιο χωρίς τα μεγάλα θέρετρα στην πλάτη σας και τα πλήθη των τουριστών κρουαζιερόπλοιων που κατακλύζουν κατά καιρούς τις πιο γνωστές παραλίες.

Αντίγκουα - 10 φθηνότερα ξενοδοχεία στο booking.com

Δημοφιλής τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες, η παραλία Ffryes Beach είναι ζωντανή αλλά έχει μια ήσυχη χαλαρή ατμόσφαιρα.

Όπως και οι περισσότερες παραλίες του νησιού, η παραλία Ffryes Beach καλύπτεται από ψιλή λευκή άμμο με άνετη πρόσβαση στη θάλασσα. Σε αντίθεση με τη γειτονική παραλία Coco Beach, οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές για κολύμπι με αναπνευστήρα, ο βυθός δεν είναι οδοντωτός και υπάρχουν μερικά μεγαλύτερα κύματα (αλλά και πάλι πολύ ασφαλή).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της παραλίας Ffryes είναι τα ώριμα δέντρα που πλαισιώνουν ολόκληρη την παραλία και παρέχουν ευπρόσδεκτη σκιά. Υπάρχουν επίσης τραπέζια και παγκάκια διάσπαρτα από κάτω, ιδανικά για σνακ. Μπορείτε να αγοράσετε ποτά ή απλά γεύματα στα τοπικά αυτοσχέδια σνακ μπαρ, ενώ στα άκρα της παραλίας υπάρχουν πιο πολυτελή εστιατόρια.

Μπορείτε να οδηγήσετε μέχρι την παραλία και να παρκάρετε δωρεάν στο ευρύχωρο πάρκινγκ. Δεν υπάρχει λεωφορείο για την παραλία Ffryes, αλλά αυτό θα σας μεταφέρει εύκολα στη γειτονική παραλία Darkwood Beach.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.