Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Παραλία Is-Arutas

David Eiselt ενημερωμένο 29. 1. 2024
Είναι Arut

Στη δυτικότερη ακτή της χερσονήσου Σινίς, υπάρχουν παραλίες μήκους πολλών χιλιομέτρων με ψιλή άμμο και ένα ήσυχο περιβάλλον στη φύση, εντελώς μακριά από τον πολιτισμό.

Κλείστε ένα ξενοδοχείο στη Σαρδηνία εκ των προτέρων με έκπτωση

Η πιο δημοφιλής και καλύτερα προσβάσιμη από αυτές είναι η παραλία Is Arutas, η οποία συνορεύει με μικρά βραχώδη βράχια και λούζεται σε καθαρά ρηχά νερά κατάλληλα για κολύμπι και κολύμπι με αναπνευστήρα.

Αν και το πλησιέστερο χωριό απέχει μερικά χιλιόμετρα από την παραλία, υπάρχουν δύο μικρά εστιατόρια και ένα κατάστημα ενοικίασης ξαπλωστρών και ομπρελών.

Διαμονή

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ξενοδοχεία ή ξενώνες κοντά στην παραλία. Αν έρχεστε εδώ με αυτοκίνητο, αναζητήστε, για παράδειγμα, πολύ καλά βαθμολογημένα αγροτικά ξενοδοχεία σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από την παραλία: La Luce del Sinis, Agriturismo S'Incant'e Sinis.

Αν πηγαίνετε στην παραλία με λεωφορείο, επιλέξτε διαμονή στο Oristano ή στο Cabras.

Μεταφορά

Ακριβώς δίπλα στην παραλία υπάρχει χώρος στάθμευσης επί πληρωμή με χρέωση 7 ευρώ για 6 ώρες και στάση λεωφορείου της γραμμής 430 που σας μεταφέρει 4 φορές την ημέρα προς Cabras και Oristano.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.