Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Πηγαίνοντας στο Σαρδηνία

David Eiselt ενημερωμένο 16. 4. 2024

Ο γρηγορότερος και πιο άνετος τρόπος για να φτάσετε στη Σαρδηνία είναι αεροπορικώς.

Αλλά μπορείτε επίσης να φτάσετε εδώ με πλοία που αναχωρούν από μεγάλες ιταλικές πόλεις, την Κορσική και τη Γαλλία. Η επιλογή του πλοίου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για όσους έρχονται στη Σαρδηνία με το αυτοκίνητο.

Αεροπορικώς προς Σαρδηνία

Υπάρχουν 3 διεθνή αεροδρόμια στη Σαρδηνία, τα οποία είναι περίπου εξίσου πολυσύχναστα και συνδέουν το νησί με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την ηπειρωτική Ιταλία.

Κάντε κλικ στο όνομα του αεροδρομίου παρακάτω για να λάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές ή τις υπηρεσίες του αεροδρομίου.

  • Αεροδρόμια Cagliarri CAG - βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της Σαρδηνίας και έχει τη μεγαλύτερη κίνηση, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων όλο το χρόνο από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις
  • Αεροδρόμιο Alghero AHO - Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Σαρδηνίας και κυριαρχείται πλήρως από τη Ryanair
  • Αεροδρόμιο Olbia OLB - βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Σαρδηνίας, κοντά στη Σμαραγδένια Ακτή και εξυπηρετείται κυρίως από τα θερινά δρομολόγια πολλών αεροπορικών εταιρειών

Οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες πετούν κυρίως προς τη Σαρδηνία:

  • Ryanair - απευθείας πτήσεις προς δεκάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη
  • easyJet - φθηνές πτήσεις προς το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία ή την Ελβετία
  • Volotea - πολλές απευθείας συνδέσεις από το Κάλιαρι

Συγκρίνετε τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για διάφορες αεροπορικές εταιρείες, για παράδειγμα μέσω του skyscanner.com. Επιλέγετε πάντα από τις διαθέσιμες προσφορές κάνοντας κλικ απευθείας στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας.

Αναζήτηση πτήσεων προς Σαρδηνία

Πλοία προς Σαρδηνία

Η Σαρδηνία έχει εξαιρετικές συνδέσεις με την ηπειρωτική Ιταλία, τη Γαλλία και το γαλλικό νησί της Κορσικής, καθώς και με ορισμένα ισπανικά λιμάνια.

Τα πλοία μεταξύ της ηπειρωτικής Ιταλίας και της Σαρδηνίας εκτελούν δρομολόγια όλο το χρόνο, ενώ ορισμένα δρομολόγια ενισχύονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από τα μεγάλα ιταλικά λιμάνια της Γένοβας, του Λιβόρνο, της Τσιβιταβέκια, της Νάπολης, του Παλέρμο, του Πιομπίνο μπορείτε να φτάσετε σε διάφορα μέρη του νησιού, την Όλμπια, το Πόρτο Τόρες, το Κάλιαρι, το Αρμπάταξ, το Γκόλφο Αράντσι ή τη Σάντα Τερέζα ντι Γκαλούρα.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα δρομολόγια και τη διάρκεια της κρουαζιέρας, ανατρέξτε στο ξεχωριστό κεφάλαιο Πλοία για τη Σαρδηνία.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.