Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Θερμοκρασία θάλασσας σε Σαρδηνία

David Eiselt ενημερωμένο 29. 1. 2024

Η θάλασσα, οι παραλίες και το κολύμπι είναι οι κύριοι λόγοι για να πάτε στη Σαρδηνία. Πότε είναι πιο ζεστή η θάλασσα στη Σαρδηνία και ποιοι μήνες του χρόνου είναι οι καλύτεροι για κολύμπι;

Ρίξτε μια ματιά στις αναλυτικές θερμοκρασίες νερού στη Σαρδηνία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και επιλέξτε τις ημερομηνίες των διακοπών σας.

Βρείτε το καλύτερο παραλιακό θέρετρο στη Σαρδηνία

Μέσες θερμοκρασίες θάλασσας στη Σαρδηνία

Παρόλο που το νησί είναι μεγάλο, η θερμοκρασία του νερού της θάλασσας δεν διαφέρει πολύ από παραλία σε παραλία και είναι παρόμοια παντού. Εξαίρεση αποτελούν τα ρηχά, όπου η θάλασσα θερμαίνεται πολύ πιο γρήγορα και δεν είναι σπάνιο η θερμοκρασία του νερού να είναι υψηλότερη από τη θερμοκρασία του αέρα σε αυτά τα μέρη.

Στη Σαρδηνία, μπορείτε να κάνετε άνετα το μπάνιο σας από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, όταν η θερμοκρασία της θάλασσας ξεπερνά συνήθως τους 20 °C.

  • Ιούνιος - 22 °C
  • Ιούλιος - 25 °C
  • Αύγουστος - 27 °C
  • Σεπτέμβριος - 26 °C
  • Οκτώβριος - 23 °C

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η θάλασσα ψύχεται στους 15-18 °C.

Δείτε τις συμβουλές για τις πιο όμορφες παραλίες της Σαρδηνίας στην ενότητα Δραστηριότητες και αξιοθέατα στη Σαρδηνία.

Διάγραμμα θερμοκρασιών νερού στη Σαρδηνία

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.