Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Χάρτης και γεωγραφία της Σαρδηνία

David Eiselt ενημερωμένο 16. 4. 2024

Θέλετε να δείτε πού βρίσκεται η Σαρδηνία στον χάρτη; Πώς είναι ο οδικός χάρτης της Σαρδηνίας ή πού μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα μέρη για να δείτε; Ρίξτε μια ματιά στους χάρτες της Σαρδηνίας που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Βρείτε το καλύτερο παραλιακό θέρετρο στη Σαρδηνία

Τοποθεσία της Σαρδηνίας

Το νησί της Σαρδηνίας βρίσκεται στη Μεσόγειο Θάλασσα και βρέχεται από τη Μεσόγειο και την Τυρρηνική Θάλασσα. Αποτελεί μέρος της Ιταλίας, είναι το 2ο μεγαλύτερο νησί της και χωρίζεται από το γαλλικό νησί της Κορσικής με λίγα μόλις χιλιόμετρα του στενού στενού του Μπονιφάτσιο. Από ολόκληρη τη βόρεια ακτή, οι ακτές της Κορσικής είναι ορατές σε καθαρές ημέρες.

Χάρτες τουριστικών αξιοθέατων

Πού μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες παραλίες ή ενδιαφέροντα αξιοθέατα στη Σαρδηνία; Ρίξτε απλώς μια ματιά στο χάρτη μας με τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα:

Αν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία ή ποδηλασία, οι διαδικτυακοί χάρτες των πεζοπορικών διαδρομών θα σας φανούν χρήσιμοι, και φυσικά δεν λείπουν οι χάρτες καταλυμάτων και ξενοδοχείων:

Διαδικτυακός χάρτης της Σαρδηνίας

Χάρτες που μπορούν να μεταφορτωθούν

Προτιμάτε να κατεβάζετε χάρτες χωρίς σύνδεση; Η ιδανική επιλογή είναι οι offline χάρτες από το En.mapy.cz ή το Maps.me, τους οποίους μπορείτε απλά να κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο και να τους χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε χωρίς πρόσθετη κατανάλωση δεδομένων.

Ελέγξτε επίσης τον απλό offline χάρτη δρόμων και αυτοκινητόδρομων του νησιού:

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.