Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Χερσόνησος Sinis

David Eiselt ενημερωμένο 29. 1. 2024
Χερσόνησος Sinis

Πηγαίνετε στη χερσόνησο Σινίς για τον αρχαιολογικό χώρο στο Tharru, τα ροζ φλαμίνγκο, τις γοητευτικές λιμνοθάλασσες και τις εκπληκτικές παραλίες που είναι από τις καλύτερες του νησιού: Is Arutas, Putzu Idu.

Τα 10 φθηνότερα ξενοδοχεία στη Σαρδηνία

Ύφαλοι, φλαμίνγκο και λιμνοθάλασσες

Το Σίνις είναι όλα σχετικά με τη φύση. Οι πανέμορφοι ασβεστολιθικοί βράχοι που πλαισιώνουν την ακτή δίνουν τη θέση τους σε αμμώδεις παραλίες και μικρούς όρμους κατά διαστήματα.

Το εσωτερικό της χερσονήσου είναι διάσπαρτο από υδάτινες λιμνοθάλασσες και αλυκές.

Ένα ενδιαφέρον αξιοθέατο αυτών των λιμνοθαλασσών είναι τα άφθονα σμήνη φλαμίνγκο, ιδίως στη λιμνοθάλασσα Porcus (λευκή κηλίδα στους δορυφορικούς χάρτες) και επίσης στη σαλαμίνα γύρω από την παραλία Putzu Idu.

Παραλίες και κολύμπι

Η χερσόνησος Sinis είναι γεμάτη από παραλίες που συγκαταλέγονται στις πιο όμορφες και ήσυχες της Σαρδηνίας. Οι περισσότερες από αυτές είναι καλυμμένες με ψιλή λευκή άμμο και κοινός παρονομαστής τους είναι το όμορφο φυσικό περιβάλλον των αμμόλοφων μακριά από τα πολυσύχναστα θέρετρα. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις πιο όμορφες παραλίες στη χερσόνησο Σίνι:

  • Putzu Idu Beach
  • Παραλία Is Arutas
  • Παραλία Is Asrenas
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.