Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Παραλία Is-Arenas

David Eiselt ενημερωμένο 16. 4. 2024
Είναι Arenas

Μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες παραλίες της δυτικής Σαρδηνίας είναι αναμφίβολα η Spiaggia di Is Arenas.

Κλείστε ένα ξενοδοχείο στη Σαρδηνία εκ των προτέρων με έκπτωση

Η παραλία βρίσκεται σε μια ήσυχη, απομακρυσμένη περιοχή της δυτικής Σαρδηνίας, μακριά από τη φασαρία των μεγάλων πόλεων, περίπου 20 χλμ. βόρεια του Oristano.

Το σχήμα και οι εγκαταστάσεις της παραλίας

Η σχεδόν 6 χιλιομέτρων ευρεία έκταση με λεπτή άμμο βρέχεται από τη μία πλευρά από καθαρή θάλασσα και από την άλλη περιβάλλεται από αμμόλοφους και ένα πυκνό πευκοδάσος για τα μεσογειακά δεδομένα.

Η Is Arenas είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες αν αναζητάτε ένα φυσικό περιβάλλον μακριά από τα μεγαλύτερα θέρετρα. Το μήκος της παραλίας ενθαρρύνει τους μεγάλους περιπάτους και τα τζόκινγκ, καθώς και την ηλιοθεραπεία και το σκάψιμο σε εντελώς απομονωμένα σημεία. Τα μεγαλύτερα κύματα που μαστιγώνουν το δυτικό περιβάλλον προσελκύουν με τη σειρά τους τους σέρφερ.

Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι πολύ περιορισμένες, με μόνο μικρά αναψυκτήρια που μπορείτε να βρείτε στο παρακείμενο κάμπινγκ και στη συνέχεια στο πολύ βόρειο άκρο της παραλίας στο χωριό Torre del Pozzo.

Διαμονή

Μπορείτε να μείνετε ακριβώς πάνω στην παραλία στο κάμπινγκ Is Arenas Camping Village ή στον μικρό ξενώνα Casa Elisa.

Άλλες επιλογές διαμονής υπάρχουν στο χωριό Torre del Pozo.

Μεταφορά

Το κοντινότερο σημείο που μπορείτε να φτάσετε στην παραλία με αυτοκίνητο είναι ο μικρός δωρεάν χώρος στάθμευσης στο κάμπινγκ, ο οποίος απέχει περίπου 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου απέχει περίπου 1,5χλμ. από την παραλία στο χωριό Torre del Pozo, όπου εκτελείται η γραμμή 703 από την Bosa και το Oristano.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.