Παραλία Piscinas

Παραλία Piscine

Η παραλία Piscinas στα νοτιοδυτικά του νησιού κατατάσσεται τακτικά στις πιο όμορφες παραλίες της Σαρδηνίας και της Ευρώπης. Πάνω από 3,5 χιλιόμετρα ψιλής χρυσής άμμου συνορεύουν από τη μία πλευρά με αμμόλοφους με χόρτα και από την άλλη με καθαρή ανοιχτή θάλασσα.

Επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα

Σε μια απομονωμένη περιοχή μακριά από τον πολιτισμό, η Spiaggia di Piscinas προσφέρει άπλετη ιδιωτικότητα για όλους - ακόμη και στην υψηλή περίοδο, δεν υπάρχει πονοκέφαλος.

Εγκαταστάσεις και εμφάνιση της παραλίας

Οι εγκαταστάσεις της παραλίας είναι συγκεντρωμένες σε μια μικρή περιοχή γύρω από το χώρο στάθμευσης, όπου μπορείτε να δροσιστείτε σε μερικούς πάγκους, να νοικιάσετε ξαπλώστρα ή ομπρέλα ή να χρησιμοποιήσετε την ενοικίαση σανίδας του σερφ. Το υπόλοιπο τμήμα της παραλίας είναι καθαρά φυσικό, χωρίς εγκαταστάσεις.

Η είσοδοςστο νερό είναι σχετικά σταδιακή, αλλά περιμένετε μεγαλύτερα κύματα.

Νοτιότερα από αυτή την παραλία θα βρείτε άλλες παραλίες με ψιλή άμμο μήκους περίπου 5-6 χιλιομέτρων χωρίς καμία εγκατάσταση (Spiaggia di Tuppa Niedda, Spiaggia di Scivu), στις οποίες μπορείτε να φτάσετε είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο μέσω δασικών δρόμων.

Διαμονή

Δεν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο ή κάμπινγκ κοντά στην παραλία. Ψάξτε στην περιοχή Magazzini, όπου υπάρχουν κυρίως μικρότεροι ξενώνες ή διαμερίσματα με τιμές από 100 ευρώ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Πώς να πάτε εκεί

Η παραλία δεν είναι προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρά μόνο με αυτοκίνητο. Από τον κεντρικό δρόμο SP126 στρίβετε σε αυτή τη διασταύρωση και συνεχίζετε περίπου 13 χιλιόμετρα μέχρι τη θάλασσα.

Αρχικά σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, ο οποίος αργότερα μετατρέπεται σε χωματόδρομο.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Σαρδηνία

Μπορείτε να σταθμεύσετε στο δωρεάν πάρκινγκ δίπλα στην παραλία.

Τι να δείτε τριγύρω

Ανακαλύψτε όλα τα μέρη που μπορείτε να δείτε στο Σαρδηνία.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.