Αντίγκουα και Μπαρμπούντα
Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Nelson's Dockyard

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 1. 2024
Ναύσταθμος του Νέλσον

Το ναυπηγείο, που πήρε το όνομά του από τον ναύαρχο Νέλσον, ανήκει στο εθνικό πάρκο, το οποίο περιλαμβάνει ένα ιστορικό φρούριο με ένα ωραίο μονοπάτι πεζοπορίας που οδηγεί σε αυτό. Ο Ναύσταθμος του Νέλσον, μαζί με το εθνικό πάρκο, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και είναι το πιο επισκέψιμο αξιοθέατο σε ολόκληρη την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Βρείτε το φθηνότερο ξενοδοχείο σε English Harbour

Θα βρείτε το θέρετρο στην πόλη English Harbour στον ομώνυμο κόλπο στα νότια του νησιού.

Βρετανικός Ιστορικός Ναύσταθμος

Μπαίνοντας στο Nelson's Dockyard, θα βρεθείτε σε μια όμορφα ανακαινισμένη και διαμορφωμένη πόλη με κτίρια που χρονολογούνται από το γύρισμα του 18ου και 19ου αιώνα. Χρησίμευαν ως ναύσταθμος και τελωνείο για το βρετανικό ναυτικό, το οποίο διέθετε σημαντική φρουρά εδώ.

Τα ναυπηγεία περιβάλλεται σήμερα από προβλήτες πολυτελών σκαφών αναψυχής. Ορισμένα από τα κτίρια μπορούν να επισκεφθούν, αλλά μόνο στα σημεία όπου έχουν κατασκευαστεί καταστήματα με αναμνηστικά, καφετέριες ή εστιατόρια.

Σε ένα από τα κτίρια μπορείτε να μείνετε στο Copper and Lumber Store.

Περπατήστε προς το φρούριο με θέα

Στα ναυπηγεία, ένα μονοπάτι πεζοπορίας 0,5 χιλιομέτρων ξεκινά μέσα από μια μικρή χερσόνησο προς το φρούριο Μπέρκλεϊ, από όπου θα έχετε μια ειδυλλιακή θέα στα γιοτ που είναι αραγμένα στο English Harbour και στον κόλπο Freeman's Bay.

Τέλη εισόδου και ώρες λειτουργίας

Το Nelson's Dockyard είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η είσοδος είναι 15 usd ή 40 xcd και περιλαμβάνει οποιονδήποτε αριθμό εισόδων. Φυσικά, οι επισκέπτες που διαμένουν στο Copper and Lumber Store δεν πληρώνουν είσοδο.

Πώς μπορείτε να μπείτε;

Υπάρχει ένας τεράστιος δωρεάν χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ακριβώς έξω από την είσοδο, η οποία βρίσκεται στο τέλος του δρόμου μέσω του English Harbour. Εδώ τερματίζουν επίσης τα φορτηγά της γραμμής 17, τα οποία εκτελούν δρομολόγια σε ακανόνιστα διαστήματα (5 έως 30 λεπτά) από την κεντρική πόλη του St John's.

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Αντίγκουα

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.