Μπαρμπάντος
Μπαρμπάντος

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Μπαρμπάντος

Farley Hill

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 2. 2024
Farley Hill

Farley Hill είναι ένα μικρό εθνικό πάρκο στο εσωτερικό των βόρειων Μπαρμπάντος, το οποίο αναπτύχθηκε γύρω από τα ερείπια ενός πρώην οικισμού φυτείας του 17ου αιώνα.

Αναζήτηση καταλύματος στα Μπαρμπάντος

Αν και μπορείτε να διασχίσετε το εθνικό πάρκο με τα πόδια σε 10 λεπτά, αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Θα εντυπωσιαστείτε ιδιαίτερα από τη μαγευτική θέα της άγριας ανατολικής ακτής των Μπαρμπάντος και το ήσυχο θρόισμα των μεγαλοπρεπών δέντρων μαόνι που το περιβάλλουν Farley Hill.

Σταματήστε εδώ κατά τη διάρκεια της οδικής σας περιήγησης στα Μπαρμπάντος, καθίστε σε ένα παγκάκι και απολαύστε μόνο τον ήχο του ανέμου και τη θέα. Το μικρό κιόσκι είναι στη συνέχεια το τέλειο σημείο για πικνίκ.

Είσοδος και μεταφορά

Η είσοδος στο Farley Hill κοστίζει 6 bbd και περιλαμβάνει τη στάθμευση στο μεγάλο χώρο στάθμευσης. Η πύλη του παρατηρητηρίου είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Το Farley Hill είναι προσβάσιμο μόνο με αυτοκίνητο από τον αυτοκινητόδρομο 2, ο οποίος συνδέει τα βόρεια Μπαρμπάντος με την ανατολική ακτή.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στα Μπαρμπάντος

Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τη στροφή προς το εθνικό πάρκο, καθώς βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του δρόμου.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.