Πού να μείνετε στο Μπαρμπάντος

Μπαρμπάντος

Η διαμονή θα είναι το πιο ακριβό στοιχείο του προϋπολογισμού σας όταν ταξιδεύετε στα Μπαρμπάντος. Ποια μέρη είναι τα φθηνότερα για να μείνετε; Και πού είναι τα καλύτερα; Διαβάστε σε αυτό το κεφάλαιο.

Πού να μείνετε στα Μπαρμπάντος

Τα Μπαρμπάντος θα σας προσφέρουν πολλά πολυτελή περιφραγμένα θέρετρα που δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε για όλη τη διάρκεια των διακοπών σας, καθώς και ιδιωτικούς ξενώνες ή διαμερίσματα όπου οι ντόπιοι ενοικιάζουν ένα δωμάτιο ή ολόκληρο το ακίνητο.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε τις διαθέσιμες προσφορές και κυρίως τις τιμές πριν αγοράσετε το εισιτήριό σας:

  • Δείτε τα καταλύματα στα Μπαρμπάντος - booking.com
  • Προβολή καταλυμάτων στα Μπαρμπάντος - agoda.com

Αν πηγαίνετε στα Μπαρμπάντος την υψηλή περίοδο, μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, κάντε κράτηση πολύ νωρίτερα, ακόμη και 6 μήνες ή και περισσότερο! Οι προσφορές λιγοστεύουν γρήγορα και οι τιμές αυξάνονται σημαντικά όσο πλησιάζει η ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Θέρετρα και παραθαλάσσια καταλύματα

Αναζητήστε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση θέρετρων, ξενοδοχείων, διαμερισμάτων και θέρετρων στις νότιες και δυτικές ακτές, οι οποίες είναι σχεδόν συνεχώς δομημένες περιοχές.

Το πανόραμα των παραλιών είναι παρθένο από πολυώροφα τσιμεντένια κτίρια. Οι πολυκατοικίες και τα θέρετρα τείνουν να είναι χαμηλότερα και να πνίγονται ανάμεσα στους φοίνικες.

Τα περισσότερα καταλύματα μπορούν να βρεθούν στην κύρια πόλη Bridgetown, ιδίως στο νότιο τμήμα της, στις συνοικίες Hastings, Rockley και St. Lawrence. Η πόλη είναι πολύ ζωντανή με άφθονη ψυχαγωγία, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων από φθηνότερα ιδιωτικά διαμερίσματα μέχρι ακριβά θέρετρα.

Ένα δημοφιλές θέρετρο είναι η πόλη Oistins στο νότιο άκρο του νησιού, η οποία έχει μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, εκτός από τα πολύ ζωηρά Σαββατοκύριακα, όταν υπάρχουν νυχτερινές αγορές ψαριών. Στο Oistins, είναι πιο πιθανό να μείνετε σε φθηνότερα ιδιωτικά διαμερίσματα ή σε πολύ ακριβά θέρετρα.

Η δυτική ακτή φιλοξενεί πιο ήσυχα θέρετρα, στενότερες παραλίες και ακριβά θέρετρα πλήρους εξυπηρέτησης. Αν θέλετε να απολαύσετε χαλαρωτικές και ανενόχλητες διακοπές στα Μπαρμπάντος, αλλά να εξακολουθείτε να έχετε ένα πλήρες φάσμα ανέσεων στα χέρια σας, μην κοιτάξετε παραπέρα από το Holetown ή το Weston.

Ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον σας περιμένει στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, με μεγάλες επίπεδες πεδιάδες με ελάχιστη βλάστηση, μικρές παραλίες κάτω από γκρεμούς με μεγάλα κύματα και λίγους επισκέπτες. Οι πόλεις εδώ είναι πολύ ήσυχες και ιδανικές για μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή, αν έχετε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Στην ενδοχώρα και στα ανατολικά του νησιού

Αν δεν θέλετε να περάσετε χρόνο στο πυκνοκατοικημένο δυτικό και νότιο τμήμα των Μπαρμπάντος, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε κατάλυμα στο κεντρικό ή το ανατολικό τμήμα, όπου σπάνια κατευθύνονται οι τουρίστες.

Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να μείνετε εδώ, αλλά αυτά που θα βρείτε είναι συνήθως σε σημαντικά καλύτερες τιμές από τα γνωστά θέρετρα.

Τιμές ξενοδοχείων στα Μπαρμπάντος

Τα Μπαρμπάντος είναι ένας ακριβός προορισμός, και ακόμη και μέσα στην Καραϊβική οι τιμές του είναι πάνω από τον μέσο όρο.

Για 1 διανυκτέρευση σε ένα 2κλινο δωμάτιο εδώ θα πληρώσετε από 100 usd έως 180 usd σε ένα μικρό ξενοδοχείο ή διαμέρισμα, μόνο σπάνια θα βρείτε τιμές κάτω από 80 usd για ιδιωτικά διαμερίσματα στην ενδοχώρα.

Αναζήτηση για φθηνά καταλύματα στα Μπαρμπάντος

Οι χαμηλότερες τιμές στα παραθαλάσσια θέρετρα ξεκινούν από 290 usd και φτάνουν σε αυθαίρετα ύψη στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία.

Οι υψηλότερες τιμές διαμονής είναι κατά την υψηλή περίοδο, από τον Δεκέμβριο έως τα μέσα Απριλίου. Εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση καταλύματος αρκετά νωρίτερα (4 μήνες ή περισσότερο).

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.