Μπαρμπάντος
Μπαρμπάντος

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Μπαρμπάντος

Bottom Bay Beach

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 2. 2024
Παραλία Bottom Bay

Η ανατολική ακτή του νησιού δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο από τη δυτική και τη νότια. Τα μεγάλα κύματα προσελκύουν το bodysurfing και οι μικρές παραλίες που πνίγονται κάτω από βραχώδεις βράχους δημιουργούν πανέμορφα φωτογενή τοπία. Ο χαμηλός αριθμός επισκεπτών και η άφθονη ιδιωτικότητα είναι ένα πλεονέκτημα.

Αναζήτηση διαμονής στα Μπαρμπάντος

Ίσως η ωραιότερη παραλία σε αυτό το τμήμα του Μπαμπράντος είναι η Bottom Bay Beach κοντά στο ανατολικότερο σημείο των Μπαρμπάντος.

Κολύμβηση και εγκαταστάσεις στην παραλία

Bottom Bay Beach εντυπωσιάζει με το υπέροχο τοπίο της με αρκετούς λεπτούς φοίνικες καρύδας, βράχους ύψους περίπου 15 μέτρων και λεπτή λευκή άμμο.

Η παραλία είναι κατάλληλη για έμπειρους κολυμβητές ή απλά για ηλιοθεραπεία. Τα κύματα εδώ τείνουν να είναι μεγάλα και στο μεσαίο τμήμα της παραλίας μπορείτε να παρασυρθείτε στη θάλασσα από αρκετά ισχυρά ρεύματα.

Στη διεύθυνση Bottom Bay Beach δεν θα βρείτε άλλες ανέσεις, εκτός από τους περιστασιακούς πωλητές που πωλούν ροφήματα με γάλα καρύδας και μικρά αναμνηστικά. Έτσι, να έχετε πάντα μαζί σας πολλές προμήθειες, δεν υπάρχουν καταστήματα ή εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία.

Μεταφορά στην παραλία

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο Bottom Bay Beach είναι με αυτοκίνητο. Ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος Bottom Bay Road θα σας ανεβάσει πάνω από τα βράχια, όπου θα είστε μόλις λίγα βήματα κάτω και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν οπουδήποτε υπάρχει χώρος.

Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου απέχει περίπου 800 μέτρα από την παραλία (χάρτης διαδρομής με τα πόδια: google.com/maps), αλλά η σύνδεση δεν είναι πολύ συχνή (περίπου 1-2 συνδέσεις ανά ώρα σε ακανόνιστα διαστήματα).

Ενοικίαση αυτοκινήτου στα Μπαρμπάντος

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.