Μπαρμπάντος
Μπαρμπάντος

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Μπαρμπάντος

Andromeda Botanic Gardens

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 2. 2024
Κήποι Ανδρομέδα

Ο δημοφιλής Βοτανικός Κήπος Ανδρομέδα βρίσκεται στην ελάχιστα επισκέψιμη ανατολική ακτή των Μπαρμπάντος.

Αναζήτηση καταλύματος στα Μπαρμπάντος

Ο κήπος είναι μια ιδανική όαση ηρεμίας ή ένα μέρος για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια εκδρομών με αυτοκίνητο στο νησί. Αν μένετε στην περιοχή του Bridgetown, ο ελαφρώς μεγαλύτερος Flower Forest ή ο βοτανικός κήπος Haunte είναι πιο κοντά.

Στο Andromeda Botanic Gardens, θα περπατήσετε κατά μήκος περιποιημένων μονοπατιών μέσα από φοινικόδεντρα, ανθισμένα παρτέρια και μπορείτε να επισκεφθείτε ακόμη και έναν μικρό κήπο με πεταλούδες.

Τα εισιτήρια για τον κήπο κοστίζουν 15 usd / 30 usd και είναι ανοιχτά καθημερινά μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ..

Επίσημη ιστοσελίδα: andromedabarbados.com

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εδώ είναι με το αυτοκίνητο, οι κήποι βρίσκονται ακριβώς έξω από τον κεντρικό περιφερειακό δρόμο γύρω από το νησί.

Ενοικίαση αυτοκινήτου - Μπαρμπάντος

Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου απέχει περίπου 300 μέτρα από την είσοδο, αλλά τα δρομολόγια είναι πολύ ακανόνιστα, καθώς έρχονται εδώ περίπου μία φορά την ώρα.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.