Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Costa Rei

David Eiselt ενημερωμένο 16. 4. 2024
Costa Rei

Το ακμάζον τουριστικό θέρετρο της Costa Rei - η Βασιλική Ακτή - διαθέτει μερικές πραγματικά βασιλικές παραλίες με ψιλή χιονάτη άμμο και αρκετά εκτεταμένες εγκαταστάσεις.

Τα 10 πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαρδηνία

Το θέρετρο απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Cagliari CAG του Κάλιαρι.

Παραλίες και κολύμπι

Υπάρχει de facto μόνο μία παραλία στην Costa Rei, μήκους άνω των 8 χιλιομέτρων, η οποία ξεκινάει στα βόρεια από το Capoferrato, συνεχίζει μέσα από το κύριο θέρετρο της Costa Rei και καταλήγει στα νότια στο μικρό θέρετρο Sant'Elmo.

Μετά από μια σύντομη διακοπή από έναν μικρό βράχο, το κολύμπι συνεχίζεται στην παραλία Cala Sinzias, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, στο Casa della Marina. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για κολύμπι, συμπεριλαμβανομένων πιο απομονωμένων σημείων χωρίς πλήθος τουριστών, στην Costa Rei.

Στις παραλίες παντού μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες, ομπρέλες, ποδήλατα ή να επωφεληθείτε από τις πολλές προσφορές για διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες.

Διαμονή

Ολόκληρη η ακτογραμμή γύρω από την Costa Rei είναι ένα από τα φθηνότερα θέρετρα εντός της Σαρδηνίας. Ακόμα κι έτσι, περιμένετε οι τιμές στην υψηλή περίοδο να ξεκινούν από 80 eur έως 100 eur ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα, ωστόσο εκτός διακοπών, με λίγη τύχη και κράτηση τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν, μπορείτε να βρείτε διαμονή κάτω από 75 eur ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για διαμονή σε Costa Rei:

Μεταφορά

Αν και το αυτοκίνητο είναι γενικά το πιο βολικό μέσο μεταφοράς για τις μετακινήσεις στη Σαρδηνία, υπάρχει ένας δρόμος που διατρέχει όλο το μήκος της Costa Rei για μέγιστη απόσταση 250 μέτρων, ο οποίος διαθέτει επίσης στάσεις λεωφορείων.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Σαρδηνία

Επομένως, είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε εδώ από το Κάλιαρι και τα γύρω θέρετρα.

Τα λεωφορεία 101 και 135 εκτελούν τη διαδρομή Κάλιαρι - Villasimius - Casa della Marina - Sant'Elmo - Costa Rei - San Vito.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.