Σαρδηνία
Σαρδηνία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σαρδηνία

Cala Brandinchi

David Eiselt ενημερωμένο 16. 4. 2024
Cala Brandinchi

Η Cala Brandinchi είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης. Πιθανότατα δεν υπάρχει καμία διαφωνία σχετικά με αυτό.

Επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα

Τα απίστευτα γαλάζια και ρηχά νερά της και η κατάλευκη άμμος της έχουν κερδίσει το παρατσούκλι "Μικρή Ταϊτή".

Εγκαταστάσεις και σχεδιασμός της παραλίας

Η γύρω παραλία είναι αρωματισμένη με χαμηλά πεύκα και χόρτα που φυτρώνουν μέσα από τους αμμόλοφους, ενώ η ίδια η θάλασσα είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Τα νερά είναι ρηχά και πολύ ήρεμα, ο βυθός είναι όμορφα αμμώδης και η παραλία, μήκους 700 μέτρων, είναι αρκετά μεγάλη

Οι εγκαταστάσεις της παραλίας είναι άφθονες και περιλαμβάνουν αρκετά μπαρ, ενοικιάσεις ξαπλωστρών και ομπρελών, καθώς και ενοικιάσεις καγιάκ και ποδηλατικών σκαφών. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, το περιβάλλον είναι ήσυχο παρά τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών κατά την υψηλή περίοδο.

Περίπου 50 μέτρα νότια της Cala Brandinchi βρίσκεται η εξίσου όμορφη παραλία Lu Impostu.

Διαμονή

Η περιοχή γύρω από την παραλία Cala Brandinchi είναι μία από τις πιο ακριβές στη Σαρδηνία. Τα πλησιέστερα θέρετρα στην παραλία, σε απόσταση περίπου 1 χλμ. είναι τα κορυφαία θέρετρα της Σαρδηνίας Grande Baia Resort & Spa και Baglioni Resort Sardinia, αλλά με τιμές που κυμαίνονται από 300 ευρώ έως 400 ευρώ.

Για φθηνότερη διαμονή σε ξενώνα (από περίπου 100 eur ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα) αναζητήστε την πλησιέστερη πόλη San Teodoro (10 χλμ.) ή την Olbia (28 χλμ.).

Μεταφορά

Η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο με αυτοκίνητο μέσω μιας μικρής πύλης διοδίων, στην οποία πληρώνετε για στάθμευση. Η τιμή κατά την υψηλή περίοδο ορίζεται στα 2,50 eur ανά ώρα με ανώτατο όριο τα 15 eur ανά ημέρα.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.