Παρίσι
Παρίσι

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Παρίσι

Champ-de-Mars

David Eiselt ενημερωμένο 20. 1. 2024
Champ-de-Mars

Το πάρκο Champ-de-Mars, ή Martova pole στα τσέχικα, είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα μέρη στο Παρίσι. Ο λόγος είναι απλός: βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και προσφέρει την πιο όμορφη θέα σε αυτόν. Επιπλέον, οι χορταριασμένες εκτάσεις του και τα πάντα περιποιημένα δέντρα που παρέχουν σκιά το καθιστούν ένα πολύ δημοφιλές μέρος για πικνίκ ή απλώς για να ξαπλώνετε στο γρασίδι.

Επιπλέον, το Martha's Field χρησιμεύει ως ένα από τα κέντρα των ετήσιων εορτασμών για την έφοδο της Βαστίλης στις 14 Ιουλίου, αλλά και ως δημοφιλής χώρος για συναυλίες ή εορτασμούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το Champ-de-Mars χρησίμευε ακόμη ως κήπος στα περίχωρα του Παρισιού τον 18ο αιώνα, αλλά μετά από αυτό, χτίστηκε εδώ η Στρατιωτική Ακαδημία, η οποία λειτουργεί ακόμη και σήμερα, και τα Πεδία της Μαρίας έγιναν χώρος για ασκήσεις εκπαίδευσης και στρατιωτικές παρελάσεις.

Μόνο το 1889 το Champ-de-Mars πήρε τη σημερινή του μορφή - ήταν η χρονιά που χτίστηκε ο Πύργος του Άιφελ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1900.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.