Κοπεγχάγη
Κοπεγχάγη

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Κοπεγχάγη

Kastellet

Krystof Hajek ενημερωμένο 22. 3. 2024
Castellet

Όταν επισκέπτεστε τη Μικρή Γοργόνα, μπείτε σε αυτό το έδαφος με τη μορφή ενός πεντάκτινου αστεριού. Πρώην στρατιωτικό φρούριο, το Kastellet έχει γίνει πλέον ένα ευχάριστο μέρος για περίπατο.

Δείτε ξενοδοχεία στο κέντρο της Κοπεγχάγης

Στο κέντρο του αστεριού θα βρείτε κόκκινα κτίρια, τους αρχικούς στρατώνες και, στη μία άκρη, έναν καλοδιατηρημένο ανεμόμυλο στην επένδυση των κανονιών.

Τι να δείτε στην ακρόπολη;

Στο εσωτερικό της ακρόπολης Kastellet μπορείτε να μπείτε από δύο πύλες από το βορρά και το νότο. Οι χώροι είναι ελεύθεροι προς περιήγηση και μπορείτε να θαυμάσετε τους αρχικούς κόκκινους στρατώνες που χτίστηκαν μεταξύ του 17ου και του 19ου αιώνα.

Ορισμένοι από αυτούς χρησιμοποιούνται ακόμη για στρατιωτικούς σκοπούς, ενώ άλλοι έχουν μετατραπεί σε συνηθισμένα διαμερίσματα. Δεν μπορείτε να μπείτε στο εσωτερικό των κτιρίων, με εξαίρεση μερικά μικρά καφέ που λειτουργούν εδώ.

Τα τείχη του φρουρίου είναι χορταριασμένα και ελεύθερα προσβάσιμα περιμετρικά. Περπατήστε γύρω τους και επισκεφθείτε τον μικρό ανεμόμυλο στο δυτικό άκρο του φρουρίου.

Τέλη εισόδου και ώρες λειτουργίας

Το φρούριο είναι ανοιχτό για το κοινό καθημερινά από τις 6:00-22:00.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.