Κοπεγχάγη
Κοπεγχάγη

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Κοπεγχάγη

Fælledparken

Krystof Hajek ενημερωμένο 22. 3. 2024
Πάρκο

Το μεγαλύτερο πάρκο της Κοπεγχάγης προσφέρει εγκαταστάσεις για περιπάτους, αθλήματα, ηλιοθεραπεία, συναυλίες και το διάσημο Ιστορικό Γκραν Πρι της Κοπεγχάγης (αγώνας παλαιών αυτοκινήτων) που διεξάγεται κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Δείτε ξενοδοχεία στο κέντρο της Κοπεγχάγης

Χαλαρώστε στο γρασίδι δίπλα στο νερό

Το απέραντο Faelledparken προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για χαλάρωση τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες και αποτελεί μια ευχάριστη και πολύ πιο χαλαρή επιλογή σε σχέση με τους Βασιλικούς Κήπους γύρω από το Κάστρο Rosenborg.

Στη μέση του πάρκου υπάρχει μια μεγάλη λίμνη, γύρω από την οποία μπορείτε να ξαπλώσετε στο πάντα περιποιημένο γρασίδι ή να στήσετε το πικνίκ σας σε διάφορα τραπέζια με παγκάκια.

Ιστορικό Grand Prix της Κοπεγχάγης

Κάθε χρόνο, στους δρόμους γύρω από το Fælledparken διεξάγεται ένας πολύ δημοφιλής αγώνας νοσταλγικών αγωνιστικών αυτοκινήτων μέσα από μια τομή της ιστορίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση αυτοκινήτου στη Δανία.

Ο αγώνας διεξάγεται πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τα εισιτήρια διατίθενται προς πώληση περίπου 2 μήνες πριν. Τα εισιτήρια για μία ημέρα κοστίζουν περίπου 350 dkk, ενώ τα εισιτήρια και για τις δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου είναι συνήθως μειωμένα και κοστίζουν περίπου 600 dkk.

Για επίσημες πληροφορίες και για να αγοράσετε εισιτήρια online, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: chgp.dk

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.