Ισλανδία - Βόρειο Σέλας
Αεροδρόμιο Keflavik

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Keflavik-Reykjavik

Transfer at Keflavik-Reykjavik Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 23. 9. 2023

Αν και το αεροδρόμιο Keflavík είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ισλανδίας και σημαντικός κόμβος, διαθέτει μόνο έναν τερματικό σταθμό.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Keflavík

Το αεροδρόμιο είναι μικρό, επομένως είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση και χρειάζεται να φτάσετε μόνο 90 λεπτά νωρίτερα για την αναχώρησή σας. Από την άλλη πλευρά, η σαφήνεια του τερματικού σταθμού εξαργυρώνεται από την έλλειψη καθισμάτων.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Η Icelandair και ακόμη και οι PLAY χαμηλού κόστους προσφέρουν σχετικά φθηνούς ναύλους από την Ευρώπη προς τη Βόρεια Αμερική με ανταπόκριση στο Keflavik.

Παρά τον συχνό συνωστισμό του τερματικού σταθμού, είναι ένα από τα πιο βολικά και, κυρίως, ταχύτερα αεροδρόμια ανταπόκρισης για ταξίδια προς τις ΗΠΑ.

Για μια άνετη μετεπιβίβαση, 40 λεπτά είναι αρκετά.

Χάρτη του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου Keflavik μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου: isavia.is/en/keflavik-airport/maps

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.