Ισλανδία - Βόρειο Σέλας
Αεροδρόμιο Keflavik

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Keflavik-Reykjavik

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Keflavik-Reykjavik

Krystof Hajek ενημερωμένο 23. 9. 2023

Οι αφίξεις στην Ισλανδία γίνονται συχνά πολύ αργά το βράδυ και οι αναχωρήσεις πολύ νωρίς το πρωί, οπότε μπορεί να είναι χρήσιμο να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Κέφλαβικ, παρόλο που απέχει πολύ από το Ρέικιαβικ.

Ξενοδοχεία στο Keflavik

Επιπλέον, τα τοπικά ξενοδοχεία έχουν συχνά σημαντικά καλύτερες τιμές από τα ξενοδοχεία στο κέντρο του Ρέικιαβικ. Μια διανυκτέρευση σε ένα 2κλινο δωμάτιο κοντά στο αεροδρόμιο θα κοστίσει περίπου 128 EUR, αλλά μπορείτε να βρείτε φθηνότερα και ακριβότερα δωμάτια.

  • Aurora Hotel *** - Το μοναδικό ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό, 1 λεπτό με τα πόδια εδώ, έχει τιμές περίπου 176 EUR ανά διανυκτέρευση
  • A. Bernhard Guest House - ξενώνας 6 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά, τιμές από 88 EUR ανά διανυκτέρευση
  • Hotel Keilir *** - 6 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά, τιμές από 110 EUR ανά διανυκτέρευση
  • BB Hótel by Reykjavik Keflavik Airport *** - 6 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά, τιμές από 128 EUR ανά διανυκτέρευση

Ξενοδοχεία στο Ρέικιαβικ

Αναζητήστε μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων στην πρωτεύουσα, ωστόσο οι τιμές είναι υψηλότερες από τα ξενοδοχεία του αεροδρομίου.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.