Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Keflavik-Reykjavik

Ισλανδία - Βόρειο Σέλας

Οι αφίξεις στην Ισλανδία γίνονται συχνά πολύ αργά το βράδυ και οι αναχωρήσεις πολύ νωρίς το πρωί, οπότε μπορεί να είναι χρήσιμο να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Κέφλαβικ, παρόλο που απέχει πολύ από το Ρέικιαβικ.

Ξενοδοχεία στο Keflavik

Επιπλέον, τα τοπικά ξενοδοχεία έχουν συχνά σημαντικά καλύτερες τιμές από τα ξενοδοχεία στο κέντρο του Ρέικιαβικ. Μια διανυκτέρευση σε ένα 2κλινο δωμάτιο κοντά στο αεροδρόμιο κοστίζει περίπου 128 ευρώ, αλλά μπορείτε να βρείτε φθηνότερα και ακριβότερα δωμάτια.

  • Aurora Hotel *** - Το μοναδικό ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό, 1 λεπτό με τα πόδια εδώ, έχει τιμές περίπου 176 eur ανά διανυκτέρευση
  • A. Bernhard Guest House - ξενώνας 6 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά, τιμές από 88 eur ανά διανυκτέρευση
  • Hotel Keilir *** - 6 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά, τιμές από 110 eur ανά διανυκτέρευση
  • BB Hótel by Reykjavik Keflavik Airport *** - 6 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά, τιμές από 128 eur ανά διανυκτέρευση

Ξενοδοχεία στο Ρέικιαβικ

Αναζητήστε μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων στην πρωτεύουσα, ωστόσο οι τιμές είναι υψηλότερες από τα ξενοδοχεία του αεροδρομίου.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.