Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Keflavik-Reykjavik

Ισλανδία - Βόρειο Σέλας

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Keflavík. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Keflavík

Διαδίκτυο και wi-fi

Τοwi-fi είναι δωρεάν σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο hotspot "Kefairport FreeWifi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να τηλεφωνείτε και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ισλανδία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας, παρόλο που η Ισλανδία δεν είναι μέλος της ΕΕ.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Οι αυτόματοι χώροι φύλαξης αποσκευών βρίσκονται έξω από τον τερματικό σταθμό (από την έξοδο στα δεξιά) κοντά στις στάσεις των λεωφορείων των δημόσιων συγκοινωνιών.

Η τιμή για 24ωρη αποθήκευση είναι 1 490 isk έως 4 490 isk ανάλογα με το μέγεθος των αποσκευών.

Επίσημη ιστοσελίδα του φορέα εκμετάλλευσης των θυρίδων: luggagelockers.is/sizes-and-prices

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στην αίθουσα αφίξεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σούπερ μάρκετ τροφίμων με την ονομασία "1011". Είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Σε απόσταση περίπου 2 χλμ. από το αεροδρόμιο προς το Ρέικιαβικ, μπορείτε να σταματήσετε στο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ Bónus (10:00-20:00) στο δρόμο σας προς το Ρέικιαβικ με το αυτοκίνητο.

Άλλα καταστήματα είναι διαθέσιμα επάνω στη ζώνη διέλευσης. Μπορείτε να αγοράσετε ρούχα εξωτερικού χώρου, αφορολόγητα προϊόντα, να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, αξεσουάρ ή ισλανδικά σουβενίρ.

Εστιατόριο

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα συναντήσετε μόνο ένα μικρό καφέ με την ονομασία Bakað, το οποίο είναι ανοιχτό για όλες τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές αναχωρήσεις και αφίξεις.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, η επιλογή των εστιατορίων είναι σημαντικά μεγαλύτερη.

Από τις γνωστές πολυεθνικές μάρκες, η πιτσαρία Sbarro ή το καφέ Segafredo είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα ισλανδικά εστιατόρια, ένα υγιεινό σνακ μπαρ ή ένα πολυτελές σκανδιναβικό εστιατόριο.

Κατάλογο όλων των εστιατορίων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου: isavia.is//shops-and-restaurants.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Η Arion Bank λειτουργεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος με αρκετά καλές τιμές. Υπάρχουν επίσης αρκετά ΑΤΜ στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου.

Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα σχεδόν παντού στην Ισλανδία, οπότε πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε καθόλου μετρητά.

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Όλες οι τουαλέτες διαθέτουν εγκαταστάσεις αλλαγής βρεφών.

Στην περιοχή διέλευσης του αεροσταθμού υπάρχουν περισσότερα από 60 καροτσάκια για θελήματα, τα οποία μπορείτε να δανειστείτε δωρεάν για τη διαμονή σας στο αεροδρόμιο. Απλώς αφήστε το καροτσάκι σας στην πύλη αναχώρησης όταν επιβιβαστείτε στην πτήση σας.

Ντουζιέρες

Στο αεροδρόμιο Keflavik δεν υπάρχουν δημόσιες ντουζιέρες.

Εγκαταστάσεις καπνίσματος

Μια κλειστή αεριζόμενη αίθουσα καπνίσματος είναι διαθέσιμη μετά τον έλεγχο ασφαλείας στην περιοχή D της πύλης αναχώρησης.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.