Νύχτα Σεούλ

Σεούλ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε το Σεούλ

Σεούλ με λίγα λόγια

Krystof Hajek ενημερωμένο 8. 3. 2024

Η πρωτεύουσα της Κορέας, η Σεούλ, συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων αστικών κέντρων του κόσμου, με πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν στην πόλη και γύρω από αυτήν. Ωστόσο, η Σεούλ δεν είναι η τυπική σας ζωντανή αστική ζούγκλα. Εδώ θα βρείτε εκπληκτική ποσότητα φύσης, με το Εθνικό Πάρκο του βουνού Bukhansan να υψώνεται ακριβώς στα βόρεια σύνορα της πόλης.

Συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων στη Σεούλ

Ανάμεσα στα αρχαία παλάτια, θα περπατήσετε στην τυπικά κορεατικής εμφάνισης συνοικία του χωριού Bukchon Hanok, πριν προχωρήσετε στο σύγχρονο κέντρο με τους πολλούς ουρανοξύστες, οι οποίοι αντικαθίστανται από τυπικές προκατασκευασμένες πολυκατοικίες, οι οποίες με τη σειρά τους αντικαθίστανται από περιπάτους που μοιάζουν με πάρκο κατά μήκος του ποταμού Han.

Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία προς τα βουνά, τη θάλασσα και την κοντινή καταθλιπτική αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα...

Η Σεούλ μπορεί να μην έχει το αρχικό "wow-effect" της Νέας Υόρκης, του Παρισιού ή του Σίδνεϊ. Αλλά σας εγγυόμαστε ότι δεν θα περάσει ούτε μια μέρα πριν η Σεούλ αρχίσει να μπαίνει στο πετσί σας. Και μετά από τρεις ημέρες, θα αγαπήσετε απόλυτα την πόλη.

Πληθυσμός Κράτος Όνομα Κορεάτικα / Αγγλικά Ζώνη ώρας
10 100 000
(με πληθυσμό άνω των 25 εκατομμυρίων)
Νότια Κορέα

서울 / Seoul

UTC +9

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για να επισκεφθείτε το Σεούλ

Είτε επισκέπτεστε το Σεούλ για πρώτη φορά είτε επανειλημμένα, δείτε τις χρήσιμες συμβουλές και συστάσεις μας:

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.