Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Στην αρχαιότητα ήταν η πατρίδα της διάσημης ποιήτριας Σαπφούς, η οποία περιέγραψε την τοπική ομορφιά στα "Τραγούδια της Λέσβου". Κατά τα άλλα, το νησί είναι γνωστό για την εξαιρετική κουζίνα του, με μεγαλύτερη λιχουδιά τη σαρδέλα, ενώ το ελαιόλαδό του θεωρείται ένα από τα καλύτερα. Οι περιοχές της Ερεσού, της Πέτρας ή της Αγιάσου είναι πολύ δημοφιλείς για την παρατήρηση πουλιών.

Τι να δείτε τριγύρω

Ανακαλύψτε όλα τα μέρη που μπορείτε να δείτε στο Ελλάδα.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.

Έμειναν ερωτήσεις;

Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με το άρθρο...

0 σχόλια

Συνδεθείτε στο Cestee

... η παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα

Συνεχίστε με το Facebook

Δεν έχετε ακόμη τον ταξιδιωτικό σας λογαριασμό; Εγγραφείτε