Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle

Παρίσι

Είτε πρόκειται για ολονύκτια στάση είτε για αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Παρίσι, ένα ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο μπορεί σίγουρα να σας φανεί χρήσιμο.

Διανυκτέρευση στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Όλοι οι δημόσιοι χώροι των αεροσταθμών είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο. Από την άλλη πλευρά, οι χώροι διέλευσης πίσω από την ασφάλεια κλείνουν στους περισσότερους αεροσταθμούς μεταξύ περίπου 1:30 και 4:30.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να διανυκτερεύσετε στον τερματικό σταθμό, αυτό είναι εφικτό. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για πιθανούς ελέγχους στους οποίους θα πρέπει να επιδείξετε το εισιτήριό σας.

Οι διανυκτερεύσεις στον τερματικό σταθμό στο CDG του Παρισιού είναι από τις λιγότερο άνετες στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολύ λίγα καθίσματα και όλα με υποβραχιόνια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιούνται όλες οι επισκευές, οι οικοδομικές εργασίες και ο καθαρισμός και δεν θα βρείτε ούτε ένα ήσυχο σημείο σε ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Ελέγξτε αντ' αυτού τα διαθέσιμα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Paris CDG.

Ξενοδοχεία ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό

Εντός της περιοχής του αεροδρομίου θα βρείτε αρκετά ξενοδοχεία με τιμές που κυμαίνονται από 130 eur έως 400 eur ανά διανυκτέρευση σε 2κλινο δωμάτιο. Οι τιμές ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Το πλεονέκτημα της διαμονής στο αεροδρόμιο είναι η εξάλειψη του χρόνου που δαπανάται για το πρωινό ξύπνημα. Μπορείτε να φτάσετε στο check-in μέσα σε 15 λεπτά με τα πόδια ή με το δωρεάν τρένο CDG Val χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις μεταφορές από το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Στην ευρύτερη περιοχή, ειδικά στα χωριά Roissy-en-France και Villepinte, θα βρείτε δεκάδες άλλα ξενοδοχεία με τιμές που ξεκινούν από 40 ευρώ, αλλά τις περισσότερες φορές γύρω στα 90 ευρώ.

Μεταξύ των φθηνών ξενοδοχείων που έχουμε ελέγξει, θα σας προτείναμε τα εξής ibis Budget Roissy CDG Paris Nord 2, Premiere Classe Roissy.

Τα μέχρι πρότινος δωρεάν λεωφορεία των ξενοδοχείων έχουν ακυρωθεί. Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, αλλά χρεώνουν περίπου 10 eur, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.