Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κάιρο

Γκίζα

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Καΐρου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τιμές ξενοδοχείων στο Κάιρο

Διαδίκτυο και wi-fi

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου wi-fi "CAI free Wifi" εισάγοντας το email σας.

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια απλή και γρήγορη μαροκινή e-sim με δεδομένα στο διαδίκτυο airalo.com.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Στις αίθουσες αφίξεων πριν από τον έλεγχο της μετανάστευσης θα βρείτε πολλές τοπικές τράπεζες με επίσημες τιμές συναλλάγματος.

Η ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ αιγυπτιακών τραπεζών δεν αποτελεί επίσης πρόβλημα, υπάρχουν πολλά από αυτά σε όλο το αεροδρόμιο. Τα ΑΤΜ συνήθως δεν χρεώνουν τέλος ανάληψης.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Και οι δύο αεροσταθμοί είναι εξοπλισμένοι με μεγάλο αριθμό καταστημάτων που πωλούν προϊόντα duty free, αναμνηστικά, παιχνίδια, μόδα ή κοσμήματα. Τα περισσότερα καταστήματα βρίσκονται μετά το σημείο ελέγχου ασφαλείας και πολλά από αυτά είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Ένα κανονικό σούπερ μάρκετ τροφίμων δεν λειτουργεί στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν αρκετά φαρμακεία και στους δύο αεροσταθμούς, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Εστίαση

Οι αεροσταθμοί 1, 2 και 3 φιλοξενούν πληθώρα εστιατορίων, καφετεριών και καταστημάτων γρήγορου φαγητού, συμπεριλαμβανομένων γνωστών διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως τα Starbucks και Segafredo.

Τα περισσότερα εστιατόρια βρίσκονται μετά τον έλεγχο ασφαλείας και είναι συνήθως ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Αποθήκευση αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών σε κανέναν από τους δύο τερματικούς σταθμούς. Επίσης, δεν υπάρχουν αυτοματοποιημένες θυρίδες.

Ούτε στο κέντρο του Καΐρου θα βρείτε δημόσιο χώρο φύλαξης αποσκευών.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.