Γκίζα
Αεροδρόμιο Καΐρου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κάιρο

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κάιρο

Krystof Hajek ενημερωμένο 13. 1. 2024

Πού θα βρείτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε στο ή κοντά στο Αεροδρόμιο Cairo;

Ύπνος στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Λόγω της ολονύκτιας μεγάλης κίνησης πτήσεων, και οι δύο αεροσταθμοί είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο.

Η διανυκτέρευση στο αεροδρόμιο του Καΐρου είναι εφικτή και κανείς δεν θα σας ελέγξει, καθώς ο έλεγχος ασφαλείας πραγματοποιείται μόλις εισέλθετε στο κτίριο από το εξωτερικό.

Ωστόσο, ο άνετος ύπνος σε οποιονδήποτε τερματικό σταθμό είναι πρακτικά αδύνατος. Δεν υπάρχουν άνετα καθίσματα ή ήσυχες γωνιές. Η κίνηση είναι πολύ πυκνή όλη τη νύχτα και επομένως υπάρχει πολύς θόρυβος στις αίθουσες.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Σε περίπτωση αναχώρησης νωρίς το πρωί ή μακράς αναμονής, συνιστούμε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται ακριβώς στο χώρο του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο εντός του χώρου διέλευσης, οπότε αν έχετε μεγάλη αναμονή θα πρέπει να περάσετε από τη μετανάστευση και να βγείτε έξω από το αεροδρόμιο.

Κάντε κλικ στο όνομα του ξενοδοχείου για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα.

Ξενοδοχεία στο Κάιρο

Μπορείτε να μεταβείτε στο/από το αεροδρόμιο με ταξί ή με την εφαρμογή Uber οποιαδήποτε ώρα της νύχτας, οπότε μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις ξενοδοχείων στο Κάιρο.

Στον οδηγό της πόλης μας, σας δίνουμε συμβουλές για τα καλύτερα μέρη για να μείνετε.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.