Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κάιρο

Γκίζα

Πού θα βρείτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε στο ή κοντά στο Αεροδρόμιο Cairo;

Ύπνος στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Λόγω της ολονύκτιας μεγάλης κίνησης πτήσεων, και οι δύο αεροσταθμοί είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο.

Η διανυκτέρευση στο αεροδρόμιο του Καΐρου είναι εφικτή και κανείς δεν θα σας ελέγξει, καθώς ο έλεγχος ασφαλείας πραγματοποιείται μόλις εισέλθετε στο κτίριο από το εξωτερικό.

Ωστόσο, ο άνετος ύπνος σε οποιονδήποτε τερματικό σταθμό είναι πρακτικά αδύνατος. Δεν υπάρχουν άνετα καθίσματα ή ήσυχες γωνιές. Η κίνηση είναι πολύ πυκνή όλη τη νύχτα και επομένως υπάρχει πολύς θόρυβος στις αίθουσες.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Σε περίπτωση αναχώρησης νωρίς το πρωί ή μακράς αναμονής, συνιστούμε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται ακριβώς στο χώρο του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο εντός του χώρου διέλευσης, οπότε αν έχετε μεγάλη αναμονή θα πρέπει να περάσετε από τη μετανάστευση και να βγείτε έξω από το αεροδρόμιο.

Κάντε κλικ στο όνομα του ξενοδοχείου για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα.

Ξενοδοχεία στο Κάιρο

Μπορείτε να μεταβείτε στο/από το αεροδρόμιο με ταξί ή με την εφαρμογή Uber οποιαδήποτε ώρα της νύχτας, οπότε μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις ξενοδοχείων στο Κάιρο.

Στον οδηγό της πόλης μας, σας δίνουμε συμβουλές για τα καλύτερα μέρη για να μείνετε.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.