Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Τυρί

Τυρί

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Σύρου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Δείτε τα ξενοδοχεία της Σύρου

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi δεν λειτουργεί στο αεροδρόμιο.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές με αυτές που ισχύουν στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ελληνική e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου της Σύρου διαθέτει ένα μικρό μπιστρό με ποικιλία σάντουιτς, καφέ και ποτών. Είναι πάντα ανοιχτό περίπου 2 ώρες πριν από την αναχώρηση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Τα αναψυκτήρια βρίσκονται μόνο στον κοινόχρηστο χώρο.

Δεν υπάρχουν καταστήματα στο αεροδρόμιο της Σύρου.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχουν ΑΤΜ ή ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο. Τα χρήματα αναλαμβάνονται ιδανικά ήδη κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο ATH της Αθήνας ή το αεροδρόμιο SKG της Θεσσαλονίκης.

Άλλες υπηρεσίες

Στο αεροδρόμιο της Σύρου δεν διατίθενται χώροι φύλαξης αποσκευών, σιντριβάνια, χώροι παιδικών παιχνιδιών ή χώροι καπνίσματος μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις τουαλέτες, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.