Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Διαδίκτυο και wi-fi

Δωρεάν wi-fi διατίθεται σε όλο το αεροδρόμιο μέσω του δικτύου Fraport Free.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Ταεστιατόρια υπόκεινται σε σημαντικά περισσότερους ελέγχους ασφαλείας. Στο δημόσιο χώρο θα βρείτε μόνο λίγα μικρά καφέ. Υπάρχουν επίσης οι γνωστές αλυσίδες Burger King και Starbucks, δείτε τον κατάλογο όλων των εστιατορίων στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ τροφίμων, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα WHSmith στον όροφο αναχωρήσεων του αεροσταθμού 2 για ποτά και σνακ.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, θα συναντήσετε τα τυπικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών ή καταστήματα με αναμνηστικά, είδη μόδας και καλλυντικά.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δεν διαθέτει επί του παρόντος χώρο αποθήκευσης αποσκευών και δεν υπάρχουν θυρίδες αποσκευών.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Το ανταλλακτήριο συναλλάγματος "OneExchange" έχει δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες, γι' αυτό συνιστάται η ανάληψη χρημάτων από τα ΑΤΜ που βρίσκονται στις αίθουσες αφίξεων.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.