Μεταφορά από το αεροδρόμιο Τυρί

Τυρί

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, περίπου 3,5 χλμ. από το χωριό και το λιμάνι της Ερμούπολης.

Top 10 καταλύματα στη Σύρο

Ταξί

Τα ταξί είναι η κύρια μορφή δημόσιας συγκοινωνίας που πηγαίνει στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν πάντα πολλά ταξί που περιμένουν ακριβώς έξω από την αίθουσα αφίξεων μετά την άφιξη κάθε προγραμματισμένης πτήσης. Ορισμένα αυτοκίνητα περιμένουν τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση εκ των προτέρων, ιδίως τους ντόπιους, ενώ άλλα περιμένουν τυχαίους επιβάτες.

Σε περίπτωση που χάσετε όλα τα ταξί που περιμένουν τυχαίους επιβάτες, οι υπόλοιποι οδηγοί ταξί θα χαρούν να καλέσουν τους συναδέλφους τους και μέσα σε 20 λεπτά θα έρθει ένα ταξί για εσάς.

Οι κανονικές τιμές από το αεροδρόμιο έχουν ως εξής:

  • Ερμούπολη - 7 ευρώ
  • Γαλησσά - 15 ευρώ

Μόνο μετρητά.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Στο αεροδρόμιο υπάρχουν τοπικές και διεθνείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, η μεγαλύτερη εκ των οποίων είναι η Auto Union. Αν θα μείνετε στο νησί για μεγάλο χρονικό διάστημα, το αυτοκίνητο είναι σίγουρα η πιο βολική επιλογή μεταφοράς.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης την καλοκαιρινή περίοδο ξεκινούν από 335 ευρώ.

Λεωφορείο

Δεν υπάρχει λεωφορείο προς ή κοντά στο αεροδρόμιο. Η μόνη υπηρεσία λεωφορείου στο νησί εκτελεί δρομολόγια 2-3 φορές την ημέρα μεταξύ Ερμούπολης, Βάρης και Γαλησσά.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.