Ρίγα
Αεροδρόμιο της Ρίγα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ρίγα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ρίγα

Krystof Hajek ενημερωμένο 11. 3. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Ρίγα. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Ρίγα

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στη Λετονία στις ίδιες τιμές με αυτές που ισχύουν στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και μίνι μάρκετ

Τα μίνι μάρκετ Narvessen, όπου μπορείτε να αγοράσετε σάντουιτς, ποτά και άλλα σνακ, βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο. Στο δημόσιο χώρο της αίθουσας αφίξεων, το Narvessen είναι ανοιχτό 5:00-23:00, ενώ τα υποκαταστήματα πίσω από την ασφάλεια είναι ανοιχτά σε προγραμματισμένη βάση.

Υπάρχει επίσης φαρμακείο στο δημόσιο χώρο κοντά στα γραφεία check-in, το οποίο είναι ανοιχτό 5:00-23:00.

Άλλα καταστήματα είναι διαθέσιμα μετά τον έλεγχο ασφαλείας και περιλαμβάνουν διάφορα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, μόδας (Victoria's Secret), αναμνηστικών ή καλλυντικών.

Πλήρης κατάλογος των καταστημάτων διατίθεται στον ιστότοπο του αεροδρομίου στη διεύθυνση riga-airport.com/en/shops.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι καφετέριες βρίσκονται κυρίως πίσω από την ασφάλεια, αλλά θα συναντήσετε επίσης μερικά μικρά καφέ στο δημόσιο χώρο.

Υπολογίστε ιδιαίτερα στις μικρότερες καφετέριες ή τις μπαγκετέριες. Στο αεροδρόμιο της Ρίγα δεν υπάρχουν κλασικά εστιατόρια ή καταστήματα fast-food. Η συντριπτική πλειονότητα των εστιατορίων έχει ωράριο λειτουργίας που καλύπτει ολόκληρη την πτήση.

Μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο όλων των εστιατορίων στη διεύθυνση riga-airport.com/en/cafes.

Αποθήκευση αποσκευών

Χώρος φύλαξης αποσκευών υπάρχει στον κεντρικό χώρο αφίξεων στον τομέα Ε. Θα πληρώσετε τέλος για όλη την ημέρα 5 eur.

Πόσιμο νερό

Οι δωρεάν διανομείς πόσιμου νερού, οι οποίοι σας επιτρέπουν να γεμίσετε ένα άδειο μπουκάλι, βρίσκονται σε διάφορα σημεία πίσω από την ασφάλεια.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ των τακτικών τραπεζών βρίσκονται κοντά στις πύλες άφιξης και αναχώρησης.

Κέντρο επισκεπτών

Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών, που βρίσκεται στο δημόσιο χώρο της αίθουσας Ε, παρέχει πληροφορίες, καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης ή σάρωσης καρτών επιβίβασης ή άλλων σημαντικών εγγράφων.

Είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.