Ρίγα
Αεροδρόμιο της Ρίγα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ρίγα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Ρίγα

Krystof Hajek ενημερωμένο 24. 9. 2023

Πετάτε από τη Ρίγα νωρίς το πρωί ή φτάνετε αργά το βράδυ; Ελέγξτε τις επιλογές διαμονής κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Τα πλησιέστερα ξενοδοχεία στον τερματικό σταθμό, περίπου 200 μέτρα απέναντι από το χώρο στάθμευσης, είναι τα εξής Sky High Hotel ***, μικρά, κομψά ξενοδοχεία με τιμές γύρω στα 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Αν προτιμάτε ξενοδοχεία γνωστών εμπορικών σημάτων, σε απόσταση 2 χλμ. από τον τερματικό σταθμό υπάρχουν Hampton by Hilton Riga Airport *** με τιμές από 75 eur ανά διανυκτέρευση. Δυστυχώς, το ξενοδοχείο δεν διαθέτει δική του μεταφορά στο αεροδρόμιο, αλλά μπορείτε να πάρετε λεωφορείο με 1,50 eur (περίπου 2 λεπτά) ή ταξί με περίπου 4 eur.

Ξενοδοχεία στο κέντρο της Ρίγας

Μπορείτε να μείνετε σημαντικά φθηνότερα και με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ξενοδοχείων και φοιτητικών ξενώνων στο κέντρο της Ρίγας.

Ωστόσο, για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή για αφίξεις το τελευταίο βράδυ, θα πρέπει να περιμένετε ότι θα πρέπει να ταξιδέψετε με ταξί, καθώς τα λεωφορεία λειτουργούν μόνο από τις 5:30 έως τις 23:30 περίπου.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.