Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Πράγα

Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα

Εάν δεν μένετε στην Πράγα και αναχωρείτε τις πρώτες πρωινές ώρες, μπορεί να είναι κατάλληλο το κατάλυμα κοντά στους τερματικούς σταθμούς.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν τρία ξενοδοχεία ακριβώς στο αεροδρόμιο.

  • AeroRooms - Δωμάτια ακριβώς μέσα στον αεροσταθμό 1, προσβάσιμα τόσο από τους κοινόχρηστους χώρους όσο και από τους χώρους διέλευσης, τιμές από 100 eur
  • Courtyard by Marriott Prauge Airport **** - περίπου 100 μέτρα από τους δύο τερματικούς σταθμούς, τιμές από 150 eur
  • Holiday Inn Prague Airport **** - περίπου 450 μέτρα από τον τερματικό σταθμό στη στάση λεωφορείου "U Hangar", με τα πόδια ή δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο, τιμές από 100 eur

Για μια τάξη μεγέθους φθηνότερη διαμονή, μπορείτε να πληρώσετε έως 70 eur για ένα δωμάτιο με ιδιωτικό ντους και κοινόχρηστη τουαλέτα στο διάδρομο. Ο ξενώνας βρίσκεται στη στάση λεωφορείου "K Airport", οι τερματικοί σταθμοί είναι προσβάσιμοι με τις λεωφορειακές γραμμές 100, 119 και 191, σε περίπτωση πολύ πρωινών αναχωρήσεων με το νυχτερινό λεωφορείο 910. Τα δρομολόγια μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο pid.cz.

Ξενοδοχεία στο κέντρο της Πράγας

Για την ευρύτερη επιλογή ξενοδοχείων και καταλυμάτων, θα πρέπει να οδηγήσετε στο κέντρο της πόλης, όπου θα βρείτε φθηνούς φοιτητικούς ξενώνες και πολυτελή ξενοδοχεία.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.