Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα
Αεροδρόμιο Vaclav Havel της Πράγας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πράγα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Πράγα

Krystof Hajek ενημερωμένο 1. 9. 2023

Αναρωτιέστε πότε ακριβώς θα αναχωρήσουν ή θα φτάσουν οι συγγενείς και οι φίλοι σας και από ποιον τερματικό σταθμό θα πετάξουν; Ή μήπως απλά θέλετε να δείτε ποια είναι η κίνηση στο Ruzyne;

Μπορείτε πάντα να βρείτε τις πιο ακριβείς πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου της Πράγας σε αυτές τις ενότητες:

Για ορισμένες πτήσεις θα δείτε αφίξεις την ίδια ώρα από τον ίδιο προορισμό αρκετές φορές. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αεροπορικές εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους, ώστε πολλές αεροπορικές εταιρείες να μπορούν να τοποθετούν τον δικό τους συγκεκριμένο κωδικό και αριθμό στην ίδια πτήση την ίδια στιγμή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης, δικαιούστε αποζημίωση έως και 600 EUR.

Διεκδίκηση αποζημίωσης

Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος αξιόπιστος και πολύ πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε την ακριβή άφιξη/αναχώρηση, ακόμη και την τρέχουσα θέση ενός συγκεκριμένου αεροσκάφους. Ελέγξτε το Flightradar24.com, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε online την τρέχουσα κίνηση των πτήσεων σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μιλάμε για το αεροδρόμιο της Πράγας, οπότε θα κάνουμε τα εξής:

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.