Μεταφορά στο αεροδρόμιο Πράγα

Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα

Αναρωτιέστε πότε ακριβώς θα αναχωρήσουν ή θα φτάσουν οι συγγενείς και οι φίλοι σας και από ποιον τερματικό σταθμό θα πετάξουν; Ή μήπως απλά θέλετε να δείτε ποια είναι η κίνηση στο Ruzyne;

Μπορείτε πάντα να βρείτε τις πιο ακριβείς πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου της Πράγας σε αυτές τις ενότητες:

Για ορισμένες πτήσεις θα δείτε αφίξεις την ίδια ώρα από τον ίδιο προορισμό αρκετές φορές. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αεροπορικές εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους, ώστε πολλές αεροπορικές εταιρείες να μπορούν να τοποθετούν τον δικό τους συγκεκριμένο κωδικό και αριθμό στην ίδια πτήση την ίδια στιγμή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης, δικαιούστε αποζημίωση έως 600 ευρώ.

Αίτηση αποζημίωσης

Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος αξιόπιστος και πολύ πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε την ακριβή άφιξη/αναχώρηση, ακόμη και την τρέχουσα θέση ενός συγκεκριμένου αεροσκάφους. Επισκεφθείτε το Flightradar24.com, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε online την τρέχουσα κίνηση των πτήσεων σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μιλάμε για το αεροδρόμιο της Πράγας, οπότε θα κάνουμε τα εξής:

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.