Μετάβαση στο αεροδρόμιο Πράγα

Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα

Εάν πρόκειται να μεταβείτε στο αεροδρόμιο της Πράγας με αυτοκίνητο, ελέγξτε τις τιμές και άλλες πληροφορίες σε αυτή την ενότητα.

Μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης

Από 46 ευρώ για μια εβδομάδα ή από 52 ευρώ κατά την υψηλή περίοδο το καλοκαίρι, μπορείτε να σταθμεύσετε στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης GO Parking σε απόσταση περίπου 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από τον τερματικό σταθμό (αμέσως μετά τη στάθμευση θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο με φορτηγάκι δωρεάν). Κάντε κράτηση online μέσω της ιστοσελίδας goparking. cz με τον κωδικό προσφοράς "CLC001".

Παρκάρετε απευθείας στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου στο χώρο στάθμευσης "A" Smart μπροστά από τον τερματικό σταθμό 2 και στο χώρο στάθμευσης "C" Comfort μπροστά από τον τερματικό σταθμό 1.

Το Smart προσφέρει στάθμευση για 64 ευρώ την εβδομάδα, το Comfort στη συνέχεια για 2.260 CZK κατά την online κράτηση. Κατά τη θερινή περίοδο, οι τιμές είναι και πάλι υψηλότερες, με το χώρο στάθμευσης Smart στα 83 eur την εβδομάδα και το χώρο στάθμευσης Comfort στα 99 eur.

Βραχυπρόθεσμη στάθμευση

Υπάρχουν δωρεάν χώροι ταχείας στάθμευσης για έως και 15 λεπτά ακριβώς μπροστά από τους Αεροσταθμούς 1 και 2, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για άλλα 15 λεπτά στα 4 eur και ακόμη και για μια ολόκληρη ώρα στα 7 eur. Η δωρεάν στάθμευση περιορίζεται σε 1x15 λεπτά σε διάστημα 24 ωρών.

Αν ξέρετε ότι θα μείνετε περισσότερο από 15 λεπτά, σταματήστε στους χώρους στάθμευσης "Economy" B ή C κοντά στον τερματικό σταθμό 2 ή πίσω από το ξενοδοχείο Courtyard. Εδώ κοστίζει μία ώρα 3 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.