Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα
Αεροδρόμιο Vaclav Havel της Πράγας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πράγα

Μετάβαση στο αεροδρόμιο Πράγα

Krystof Hajek ενημερωμένο 1. 9. 2023

Εάν πρόκειται να μεταβείτε στο αεροδρόμιο της Πράγας με αυτοκίνητο, ελέγξτε τις τιμές και άλλες πληροφορίες σε αυτή την ενότητα.

Μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης

Από 33 EUR για μια εβδομάδα, ή μεταξύ 36 EUR και 40 EUR κατά την υψηλή περίοδο του καλοκαιριού, σταθμεύστε στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης GO Parking, σε απόσταση περίπου 5 λεπτών οδήγησης από τον τερματικό σταθμό (θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο αμέσως μετά τη στάθμευση με δωρεάν φορτηγάκι). Κάντε κράτηση online μέσω της ιστοσελίδας goparking. cz με τον κωδικό προσφοράς "CLC001".

Μπορείτε να σταθμεύσετε απευθείας στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου στο χώρο στάθμευσης "A" Smart μπροστά από τον τερματικό σταθμό 2 και στο χώρο στάθμευσης "C" Comfort μπροστά από τον τερματικό σταθμό 1. Το Smart προσφέρει χώρο στάθμευσης για 36 EUR ανά εβδομάδα, το Comfort για 47 EUR όταν κάνετε κράτηση online. Κατά τη θερινή περίοδο, οι τιμές είναι και πάλι υψηλότερες, με το χώρο στάθμευσης Smart σε 51 EUR ανά εβδομάδα και το πάρκινγκ Comfort σε 59 EUR.

Βραχυπρόθεσμη στάθμευση

Υπάρχουν δωρεάν χώροι ταχείας στάθμευσης για έως και 15 λεπτά ακριβώς μπροστά από τους αεροσταθμούς 1 και 2, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για επιπλέον 15 λεπτά στο 4 EUR και ακόμη και για μια ολόκληρη ώρα στο 7 EUR. Από την 1η Ιουλίου 2018, η δωρεάν στάθμευση περιορίζεται σε 1x15 λεπτά μέσα σε ένα 24ωρο.

Εάν γνωρίζετε ότι θα μείνετε περισσότερο από 15 λεπτά, σταματήστε στο χώρο στάθμευσης "Economy" B ή C κοντά στον τερματικό σταθμό 2 ή πίσω από το ξενοδοχείο Courtyard. Εδώ κοστίζει μία ώρα 2 EUR.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.