Πόλη του Μεξικού
Αεροδρόμιο Benito Juarez της Πόλης του Μεξικού

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πόλη του Μεξικού

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πόλη του Μεξικού

Krystof Hajek ενημερωμένο 31. 3. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Mexico City. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Πόλη του Μεξικού

Διαδίκτυο και wi-fi

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν wifi σε όλους τους αεροσταθμούς, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Infinitum".

Αποκτήστε μεξικανικά δεδομένα e-sim γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Οι θυρίδες αποσκευών βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο των αεροσταθμών 1 και 2. Οι ώρες λειτουργίας είναι 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να πληρώσετε για μια ολόκληρη ημέρα φύλαξης 120 mxn. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά.

  • Αεροσταθμός 1 - Αίθουσα E2, 1ος όροφος
  • Αεροσταθμός 2 - 2ος όροφος μεταξύ των πυλών 3 και 4

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Και οι δύο τερματικοί σταθμοί είναι καλά εξοπλισμένοι με καταστήματα αφορολόγητων ειδών, πολυτελούς μόδας, αξεσουάρ και ταξιδιωτικού εξοπλισμού. Υπάρχουν πολλά περίπτερα που πωλούν έντυπο υλικό, ποτά και γλυκά.

Ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων παραμένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Οι ταξιδιώτες συχνά αναζητούν παντοπωλεία για να αγοράσουν φτηνά και γρήγορα σνακ πριν από την πτήση τους ή στο δρόμο προς το ξενοδοχείο τους κατά την άφιξη.

Και στους δύο τερματικούς σταθμούς θα βρείτε μίνι μάρκετ 7 Eleven, Oxxo, Circle K και Chilim Balam σε πολλά σημεία στους κοινόχρηστους χώρους και στους χώρους διέλευσης. Όλα τα υποκαταστήματα είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Ταφαρμακεία σε συνδυασμό με τα φαρμακεία είναι επίσης χρήσιμα.

  • Αεροσταθμός 1 - δημόσιος χώρος, ισόγειο, 24/7
  • Αεροσταθμός 2 - δημόσιος χώρος, 1ος όροφος, 24/7

Για έναν κατάλογο όλων των επιλογών αγορών, συμπεριλαμβανομένων των ωρών λειτουργίας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του αεροδρομίου: aicm.com.mx/tiendas.

Εστιατόρια

Το αεροδρόμιο Benito Juárez είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες όλων των ειδών.

Φτηνά και γρήγορα φαγητά μπορείτε να βρείτε τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στους χώρους διέλευσης και στους δύο αεροσταθμούς. Περισσότερα από τα μισά εστιατόρια είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Υπάρχουν καντίνες με τοπική κουζίνα, καφετέριες Starbucks και διεθνή καταστήματα γρήγορου φαγητού, όπως Sbarro, Subway και McDonald's.

Μια λίστα όλων των επιλογών εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των ωρών λειτουργίας, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου: aicm.com.mx/alimentos.

Πόσιμο νερό

Δεν υπάρχουν σιντριβάνια πόσιμου νερού σε κανέναν αεροσταθμό MEX. Ωστόσο, ακόμη και μετά τον έλεγχο ασφαλείας, μπορείτε να αγοράσετε φτηνό εμφιαλωμένο νερό σε διάφορα μίνι μάρκετ 7 Eleven, Oxxo ή Circle K και στους δύο αεροσταθμούς.

Ντους

Δεν υπάρχουν δημόσια ντους στο MEX. Τα ντους βρίσκονται μόνο στις αίθουσες αναμονής της premium class.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.