Παρίσι
Αεροδρόμιο Paris Beauvais-Tille

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Παρίσι Beauvais-Tille

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Παρίσι Beauvais-Tille

David Eiselt ενημερωμένο 23. 3. 2024

Εάν η πρωινή σας αναχώρηση είναι πριν από τις 7 π.μ., αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σηκωθείτε πριν από τις 3 π.μ. για να φύγετε από το κεντρικό Παρίσι, και ομοίως, μετά από μια καθυστερημένη άφιξη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας στο Παρίσι.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Το ξενοδοχείο ibis Budget Beauvais Aeroport είναι απολύτως ιδανικό για το σκοπό αυτό, με τιμές που ξεκινούν από 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση σε ένα 2κλινο δωμάτιο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 200 μέτρα κάτω από τον πεζόδρομο από τον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία στο κέντρο του Παρισιού

Αν έχετε πιο βολικές ώρες πτήσης, λογικά θα βρείτε σημαντικά περισσότερες προσφορές διαμονής στο κέντρο του Παρισιού.

Το πλησιέστερο ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό Porte Maillot, όπου πηγαίνουν τα λεωφορεία από το αεροδρόμιο Beauvais, είναι το L'Adresse ***.

 
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.