Παρίσι
Αεροδρόμιο Paris Beauvais-Tille

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Παρίσι Beauvais-Tille

Transfer at Παρίσι Beauvais-Tille Airport

David Eiselt ενημερωμένο 23. 3. 2024

Το Αεροδρόμιο Beauvais λειτουργεί από 2 αεροσταθμούς. Δεν συνδέονται άμεσα, αλλά μπορείτε να περπατήσετε μεταξύ τους σε 1 λεπτό (απόσταση περίπου 50 μέτρων) στο πεζοδρόμιο (μόνο σε κοινόχρηστο χώρο).

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Beauvais

Οι τερματικοί σταθμοί δεν χωρίζονται σύμφωνα με κάποιο σαφές κλειδί. Και οι δύο τερματικοί σταθμοί εξυπηρετούν πτήσεις προς Σένγκεν και μη Σένγκεν και όλες οι αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν και τους δύο τερματικούς σταθμούς. Ο τερματικός σταθμός θα αναγράφεται πάντα στο εισιτήριό σας και ακόμη και αν δεν βρείτε αυτή τη σήμανση, δεν χρειάζεται να είστε νευρικοί.

Πράγματι, οι τερματικοί σταθμοί βρίσκονται τόσο κοντά ο ένας στον άλλο που ακόμη και αν δεν βρείτε τον σωστό την πρώτη φορά, μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το λάθος μέσα σε 5 λεπτά με μια σύντομη βόλτα στο πεζοδρόμιο.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Η Beauvais εξυπηρετείται αποκλειστικά από αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, οπότε οι μετεπιβιβάσεις θα είναι πάντα μη εγγυημένες, δηλαδή θα πρέπει να κάνετε τις δικές σας πτήσεις από δύο διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.

Όταν αλλάζετε αεροπλάνο, ακόμη και μέσα σε έναν ενιαίο τερματικό σταθμό, θα πρέπει πάντα να βγείτε έξω, να κάνετε ξανά check-in και να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας για να επιστρέψετε στον χώρο διέλευσης.

Ο ρεαλιστικός χρόνος μετεπιβίβασης χωρίς παραδοτέες αποσκευές θα είναι περίπου 20-45 λεπτά, ανάλογα με την ουρά ασφαλείας. Ωστόσο, σίγουρα δεν συνιστούμε να αφήνετε λιγότερο από 2-3 ώρες μεταξύ των πτήσεων.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.