Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Λάρνακα

Λάρνακα

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Airport Free-Wifi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Κύπρο στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων από το airalo. com γρήγορα και εύκολα.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται στο λόμπι με τα γκισέ check-in, είναι σημειωμένος ως "Special Baggage Counter". Θα πληρώσετε 20 eur ανά ημέρα.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το μίνι μάρκετ Xpress Mart με ποτά και βασικά σνακ βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων δίπλα στην έξοδο των ταξί. Είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα γρήγορο ψώνιο στο μίνι μάρκετ Camden Food μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στο δημόσιο χώρο, αλλά η ζώνη διέλευσης είναι εξοπλισμένη με καταστήματα αφορολόγητων ειδών, μόδας, ηλεκτρονικών ειδών ή τοπικών προϊόντων.

Για έναν κατάλογο των καταστημάτων στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δείτε: hermesairports.com/shop.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ βρίσκονται σε μεγάλο αριθμό σε όλο το αεροδρόμιο. Η συντριπτική πλειονότητα των ΑΤΜ λειτουργεί από την Euronet ATM με υψηλές χρεώσεις (αν έχετε κάρτα με λογαριασμό σε ευρώ, η χρέωση ανάληψης είναι 4 eur. Για κάρτες με λογαριασμούς σε ξένο νόμισμα, είναι σημαντικά υψηλότερο!)

Αναζητήστε ένα ΑΤΜ χωρίς τέλη παράλογα στην αίθουσα αναχωρήσεων (1ος όροφος) που λειτουργεί από την Τράπεζα Κύπρου.

Εστιατόριο

Εστιατόρια και καφετέριες μπορείτε να βρείτε σε μεγαλύτερο αριθμό μετά την ασφάλεια, αλλά δύο καφετέριες είναι ανοιχτές 24 ώρες το 24ωρο ακόμη και στην αίθουσα αφίξεων.

Στις γνωστές μάρκες περιλαμβάνονται η Costa Coffe στο δημόσιο χώρο και τα Burger King, Ritazza, Flocafé και Segafredo στην περιοχή διέλευσης.

Κατάλογος όλων των εστιατορίων στο αεροδρόμιο Λάρνακας: hermesairports.com/dine

Χώροι καπνίσματος

Στην περιοχή διέλευσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αεριζόμενη αίθουσα καπνίσματος κοντά στο εστιατόριο Burger King.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.