Λάρνακα
Αεροδρόμιο Λάρνακας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Λάρνακα

Transfer at Λάρνακα Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 21. 9. 2023

Το αεροδρόμιο Λάρνακας εξυπηρετείται από έναν ενιαίο αεροσταθμό που εξυπηρετεί όλες τις πτήσεις προς όλους τους προορισμούς.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ο πρώτος όροφος προορίζεται για τις αναχωρήσεις, ενώ το ισόγειο για τις αφίξεις. Ο προσανατολισμός στον τερματικό σταθμό είναι πολύ εύκολος και το αεροδρόμιο είναι ένα από τα μεσαίου μεγέθους με αποτελεσματική διάταξη. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μεγάλες αποστάσεις μέχρι τα αεροπλάνα.

Κατά την άφιξη από χώρες της ΕΕ , σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοματοποιημένα κιόσκια όπου σαρώνετε το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας, παίρνετε ένα χαρτί με τη φωτογραφία σας και περνάτε από τον έλεγχο διαβατηρίων.

Σε αυτή την περίπτωση, ο υπάλληλος δεν θα σας κάνει καμία ερώτηση (εκτός αν υπάρχει σταυρός στο χαρτί/άκυρη φωτογραφία), απλά παραδίδετε το χαρτί και επιταχύνετε όλη τη διαδικασία ελέγχου διαβατηρίων.

Μεταφορά μεταξύ πτήσεων

Το αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι πολύ σαφές για τις πτήσεις ανταπόκρισης, απλώς ακολουθήστε τις πινακίδες "Πτήσεις ανταπόκρισης". Κατά τη μετεπιβίβαση (εάν κάνετε check-in για την επόμενη πτήση) δεν χρειάζεται να βγείτε από τον χώρο διέλευσης, ωστόσο πρέπει να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.