Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Λάρνακα

Λάρνακα

Το αεροδρόμιο Λάρνακας είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, γεγονός που εκμεταλλεύονται πολλές αεροπορικές εταιρείες για πολύ καθυστερημένες αφίξεις ή πολύ πρώιμες αναχωρήσεις.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Δεν υπάρχει παραδοσιακό ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ιδιωτικό διαμέρισμα Universe House περίπου 500 μέτρα με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό.

Άλλα φαινομενικά κοντινά καταλύματα στη γειτονική πόλη της Δρομολαξιάς είναι στην πραγματικότητα πάντα πάνω από 2 χιλιόμετρα μακριά, ενώ ο δρόμος προς το αεροδρόμιο δεν είναι φωτισμένος σε όλο του το μήκος.

Ξενοδοχεία στην πόλη

Το πλησιέστερο άλλο κατάλυμα μπορεί στη συνέχεια να βρεθεί μέχρι τη Λάρνακα, στην οποία μπορείτε να φτάσετε είτε με λεωφορείο είτε με ταξί τη νύχτα για 20 ευρώ. Η τιμή για τη Λάρνακα είναι σταθερή και επομένως ουσιαστικά δεν έχει σημασία αν το ξενοδοχείο απέχει 2 ή 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.