Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κοπεγχάγη

Κοπεγχάγη

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου. Συνδεθείτε στο δίκτυο "CPH Hotspot".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στη Δανία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Τα καταστήματα 7Eleven και WHSmith λειτουργούν καταστήματα ψιλικών στο αεροδρόμιο, με καταστήματα που βρίσκονται στο δημόσιο χώρο και πίσω από την ασφάλεια. Οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις κλείνουν στις 22:00, μόνο το 7Eleven παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας στην πύλη "Α".

Ο τερματικός σταθμός είναι πλούσια εξοπλισμένος με καταστήματα ειδικά για είδη πολυτελείας, μόδας, αξεσουάρ ή ρολόγια. Το κεντρικό τμήμα της ζώνης διέλευσης λειτουργεί σαν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, με μεμονωμένα καταστήματα στριμωγμένα σε πολύ μικρό χώρο. Οι μάρκες πολυτελείας συμπληρώνονται από αρκετά κλασικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Κατάλογο όλων των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Εστιατόρια και καφετέριες

Τα εστιατόρια είναι διάσπαρτα σε όλο το αεροδρόμιο. Ένας μεγαλύτερος αριθμός σας περιμένει πίσω από την ασφάλεια, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολλές καφετέριες γρήγορου φαγητού, τις τυπικές παμπ, τα εστιατόρια σούσι, τα ταχυφαγεία και τα πιο ακριβά καταστήματα.

Στο δημόσιο χώρο θα βρείτε, για παράδειγμα, το Burger King στον Αεροσταθμό 3 ή το ασιατικό εστιατόριο WOK στον Αεροσταθμό 2.

Τα περισσότερα εστιατόρια ανοίγουν στις 6:00 και κλείνουν στις 21:00. Ποια εστιατόρια έχουν το μεγαλύτερο ωράριο λειτουργίας;

  • Burger King: γρήγορο φαγητό - Αεροσταθμός 3, δημόσιος χώρος, 24/7
  • Copenhagen Coffe Lab: καφετέρια - ζώνη διέλευσης, πύλες Α και Β, ανοιχτά 4:30-22:00
  • Espresso House: καραμέλα και αρτοποιείο - ζώνη διέλευσης, πύλες Β και Γ, ανοιχτά 4:00-22:00
  • Lagkagehuset: αρτοποιείο και υγιεινά σνακ - ζώνη διέλευσης, πύλες B και C, ανοιχτά 3:45-22:00

Δείτε τον κατάλογο των εστιατορίων.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Χώρος φύλαξης αποσκευών με τη μορφή θυρίδων αυτοεξυπηρέτησης υπάρχει στο χώρο στάθμευσης P4 απέναντι από τον αεροσταθμό 2.

Μια θυρίδα για κανονικές αποσκευές κοστίζει 80 dkk για 4 ώρες ή 100 dkk για 24 ώρες. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με πιστωτική κάρτα. Για τις τρέχουσες τιμές, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Αυτόματοι πωλητές

Αυτόματοι πωλητές ποτών και σνακ υπάρχουν στις πύλες A, B και C.

Δωμάτια καπνιζόντων

Ο χώρος καπνίσματος πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας βρίσκεται στην εξωτερική βεράντα στον κεντρικό χώρο μεταξύ των πυλών Α και Β.

Ντους

Το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης δεν διαθέτει ντους για το κοινό. Δεν υπάρχουν ντους στην αίθουσα αναμονής της SAS.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.