Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κοπεγχάγη

Κοπεγχάγη

Έχετε αναχώρηση νωρίς το πρωί ή άφιξη αργά το βράδυ στην Κοπεγχάγη; Ελαχιστοποιήστε το χρόνο σας στις νυχτερινές συγκοινωνίες και μείνετε κοντά στον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό

Σε απόσταση μόλις ενός λεπτού με τα πόδια από τον μοναδικό τερματικό σταθμό αφίξεων, μπορείτε να μείνετε σε δύο ξενοδοχεία. Από την έξοδο του αεροδρομίου μέχρι τη ρεσεψιόν, δεν θα απέχετε περισσότερο από 200 μέτρα.

Οι τιμές και στα δύο ξενοδοχεία κυμαίνονται μεταξύ 150 και 200 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Φθηνά ξενοδοχεία στην περιοχή

Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται πιο μακριά από τον τερματικό σταθμό, αλλά εξακολουθούν να απέχουν 10 λεπτά με το μετρό/λεωφορείο από το αεροδρόμιο, θα προσφέρουν χαμηλότερες τιμές από 85 eur.

  • Best Western Plus Airport Hotel *** - 1 χλμ. από τον τερματικό σταθμό, η στάση 36 του λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο (από τις 6:00 έως τις 0:00), ή 400 μέτρα από το σταθμό του μετρό Kastrup (24/7)
  • Scandic CPH Strandpark *** - 800 μέτρα από τον τερματικό σταθμό, μία στάση με το λεωφορείο 5C ή 36

Διαμονή στο κέντρο

Ωστόσο, λόγω της εγγύτητας του αεροδρομίου με το κέντρο της πόλης (15 λεπτά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς) και της ολονύχτιας λειτουργίας τόσο του μετρό όσο και του λεωφορείου 5C (20λεπτο διάστημα), μπορείτε εύκολα να μεταβείτε/αποχωρήσετε από το αεροδρόμιο οποιαδήποτε ώρα της νύχτας.

Ωστόσο, η διαμονή στο κέντρο της Κοπεγχάγης είναι συνήθως εξίσου ακριβή ή και ακριβότερη από ό,τι κοντά στο αεροδρόμιο.

Δείτε ξενοδοχεία στο κέντρο της Κοπεγχάγης

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.