Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ηράκλειο

Ηράκλειο

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Airport Wifi Hotspot".

Αν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να τηλεφωνείτε και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι καφετέριες βρίσκονται στο δημόσιο χώρο και πίσω από τα σημεία ελέγχου ασφαλείας. Αυτά τείνουν να είναι μικρότερα τοπικά εστιατόρια και, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι χρόνοι αναμονής για φαγητό είναι δεκάδες λεπτά.

Υπάρχει ένα καφέ με φούρνο στο δημόσιο χώρο. Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχουν μόνο δύο υποκαταστήματα του δημοφιλούς ελληνικού ταχυφαγείου Everest με μεγάλη ποικιλία σάντουιτς και καφέ και ένα τυπικό ελληνικό σνακ μπαρ.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στην αίθουσα αναχωρήσεων του δημόσιου χώρου θα βρείτε ένα μικρό μίνι μάρκετ με ποτά και σνακ, καθώς και ένα κατάστημα με αναμνηστικά.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχει ένα μεγάλο κατάστημα αφορολόγητων ειδών με καλλυντικά, αρώματα, τσιγάρα, αλκοόλ ή γλυκά. Δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος με δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες βρίσκεται στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών στην αίθουσα αφίξεων.

Χρησιμοποιήστε τα κανονικά ΑΤΜ που βρίσκονται ακριβώς έξω αριστερά, αμέσως μετά την έξοδο από την αίθουσα αφίξεων.

Τα τέλη ανάληψης έχουν ως εξής:

  • Alpha Bank - 2,50 eur
  • Εθνική Τράπεζα (I-Bank) - 2,60 eur
  • Pireaue Bank - 3 eur

Φύλαξη αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται σε ένα μικρό κτίριο δίπλα στη στάση του λεωφορείου και είναι ανοιχτός μόνο από τις 9:00 έως τις 17:00. Για ολοήμερη εξυπηρέτηση, πληρώστε 5 eur.

Για πλήρη κατάλογο των υπηρεσιών και των καταστημάτων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου: heraklion-airport.gr/en

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.